Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, örülnétek neki, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, örülnétek neki, ha a barátotok minden héten meglepne egy-egy ékszerrel?

Figyelt kérdés

2020. dec. 4. 21:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
48 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak fülbevalót, az eljegyzési és karika gyűrűmet hordom. Amennyi fülbevalóm van pont elég, nem hiányzik több.
2020. dec. 4. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hova felvenni. Inkább ruha legyen akkor már. De minden héten az sem kellene, mert sajnos ez a szaros helyzet ami most folyik... Ki sem mozdulunk már itthonról.
2020. dec. 4. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, erősen túlzás lenne, főleg mivel ékszert se nagyon hordok. Egyszer-egyszer aranyos lenne ha meglepne valamivel, de hetente túl sok még akkor is, ha kisebb értékű dologról van szó.
2020. dec. 4. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert túlzásnak érezném és nem is hordok gyakran ékszert. A gyakori ajándékozás alapvetően nem szimpatikus, mert az egész gesztusnak elveszi az élet és már semmi értéke nem lesz, ha rendszerszerűen jön az újabb ékszer/ruha/stb.

23/L

2020. dec. 4. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hetente 1x? És mit adna a maradék 6 napon?
2020. dec. 4. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét exem elkövette ezt a hibát (nem ékszerrel, mert az tudták hogy nem hordok), pedig a másodikat már figyelmeztettem is a tapasztalat miatt, hogy azt az energiát inkább fordítsa arra, hogy figyel rám. De egyszerűbb volt a boltba megvenni a csokit/satöbbit, mint valóban tenni a kapcsolatba, figyelni a másik érzéseire. Nem, nem örülnék neki. Meg akkor már inkább a kaja játszik nálam 😁
2020. dec. 4. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem ő készíti őket, nekem a heti szintű ajándék túlzás. Nem vagyok anyagias, és nem érezném úgy, hogy megszolgáltam. Nem mellesleg az alapján, amit a környezetemben látok, a kényszeres ajándékozós pasik vagy nem tudják másképp kimutatni az érzelmeiket, ami nekem nagyon gáz, mert sokkal jobban értékelem az együtt töltött minőségi időt és a mély beszélgetéseket... vagy be akarja biztosítani, hogy a nő az adósának érezze magát, és így uralkodjon felette (minden vitánál az az első érve, hogy "de mennyit költöttem rád / mennyibe kerültél nekem").
2020. dec. 4. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem igazán hordok ékszereket, szóval nekem ne ajándékokkal akarjon kedveskedni. Egyébként is a heti egy túl gyakori lenne. Inkább figyeljen rám, esetleg alkalmanként mosogasson el, tegyen rendet maga után, vagy masszírozzon meg. ;)
2020. dec. 4. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Hordok ékszereket mértékkel és szeretem is a különlegesebb darabokat, DE, ha én minden héten kapnék egyet teljesen elveszne a varázsa. Én magam gyűjtöm a rávalót és van, amire 2 évet várok. Így viszont nagyon élvezem, amikor megszerzek egy régóta vágyott darabot és jobban is értékelem, mintha minden héten kapnék egyet. Gondolom az első pár hétben még tetszene is, de egy idő után már egyáltalán nem. Ez pontosan olyan, mint egy férfinak, aki rajong az autókért minden héten kapna egy régen vágyott típust. Még a másik varázsa sem múlna el, de jönne a következő.
2020. dec. 5. 10:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

54 hét van az évben. Egy átlag ékszer 2g aranyat tartalmaz.

Jobban örülnék, ha venne évente 1x egy 100 grammos befektetési aranytömböt, pár év alatt összejön a ház kezdőrészlete :)

2020. dec. 5. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!