Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem tényleg nem ismer korlátokat?
Van itt olyan aki olyan kapcsolatban van hogy nincsenek egy szinten? Azaz az egyik fél sokkal jobb mint a másik mégis imádják egymást?
Gondolok itt egy példára ami nekem sajnos nagyon nagy seb marad.
Volt egy barátnőm (nem sok volt) aki tenyleg nagyon szép lány volt én meg... hát a jellemem sokkal szebb vagy jobb mint az én külsőm.
Együtt voltunk és kimondhatatlanul boldog voltam vele de mindig is tudtam hogy nagyon szerencsés vagyok, viszont jött amitől a legjobban féltem elkezdett engem szégyelni és hallottam hogx a barátnői is sokszor szóvá tettek engem. És szakitot velem. Ez már pár éve volt de azóta is sajnos nagyon kihatással van rám mert bele sem merek kezdeni.
Igaz, a filmekben és a mesékben.
Való életben a szerelem sajnia kevés egy jó éa boldog kapcsolathoz.
Nekem a barátaim mindig azt mondták, hogy ronda vagyok. De a barátnőim ... (kettő kivételével) mindig gyönyörűséges lányok voltak. kirívóan szépek. olyanok, akik tényleg meglepően jól néznek ki. Máig nem értem, hogy miért tudtam mindig ennyire szép lányokkal összejönni.
Most is van egy barátnőm, aki gyönyörű, zöld szem, szőke haj és 8 évig válogatott volt sportban (öttusa). Nem is értem, hogy hogyan lehet ilyen szép valaki, de mégis velem van. Én sem értem.
Szerinte én helyes vagyok. De sose más ember nem mondott ilyet rám, de még előző barátnőim sem!
Én sosem edzek (nem is vagyok izmos), és pocakom is van, ő meg 59 kg-jára még fogyózik is. Magas sem vagyok csak 179 centi.
Gazdag sem vagyok, ő neki több a pénze mint nekem. Nekem gyakorlatilag nincs.
A belső értékeimen kívül és hogy jó vagyok az ágyban... nem tudom miért van velem. ... JA, de. sokat imádkoztam :)
Szerintem van olyan, hogy nem azonos szépségű emberek együtt vannak.
Lásd!
Nem ideális férfiszépség. Sőt!
De az én szememben sármos, férfias.
És nem azért, mert tehetséges színész.
A személyiségének a kisugárzása, a megjelenése,
a kultúrája az, ami szexuálisan is vonzó a szememben.
Ő Varga Tamás, az egyik legnagyobb magyar színész.
Tehát, csak azért voltál vele kimondhatatlanul boldog, mert nagyon szép lány volt, ergo csak a külsőségek miatt, viszont zokon veszed, hogy ő meg épp emiatt hagyott el.
Közben meg papolsz a szerelemről, meg hogy nem ismer határokat.
Ha nem ismer határokat, miért nem leszel fülig szerelmes egy ronda csajba? :D
Nem kettős mérce ez egy kicsit? :D
Attól, hogy nem tartod magad annyira szépnek, még lehetsz emberileg szeretnivaló. Sőt kinézet esetén is megoszlanak a vélemények, az is lehet, hogy épp szépnek lát téged valaki, ha te magad nem is látod annak. De elég sekélyes gondolkodásod lehet, ha szerinted csak a kinézet számít...
Szerintem egy szerelmi kapcsolatban nincs olyan, hogy azt gondolod a párodról, hogy "nem vagytok egy szinten". Lehet, hogy mások vélekednek így rólatok. De ha a kapcsolaton belül ti is így vélekedtek, akkor az már elég nagy baj.
Ha imádnám a párom, akkor alapból nem gondolnék róla ilyesmit, hogy ne lennénk egy szinten......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!