Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miféle érzés kavarog bennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miféle érzés kavarog bennem?

Figyelt kérdés

Három éve kapcsolatban vagyok. Nagyon szeretem a párom, de mostanában egy zene hallatán vagy egy jelentéktelen dolog láttán állandóan arra gondolok, akibe régebben(4ev) még szerelmes voltam. Sokszor elgondolkozom rajta, hogy anno biztos így kellett ennek lennie? Biztos nem volt nekünk semmi komolyabb közös élmény megirva csak egy nyár végei kaland?

A mostani páromat szeretem. Nem hagynám el őt, vannak közös terveink a jövőre nézve. Azonban nekem miért jár mostanság az eszem azon a srácon akivel a nyári románc történt?

A nyári románcnak azért lett vége mivel egy közös barátunk kezdett eltávolodni tőlünk (szerelmes lett belém) és inkább úgy döntöttünk hogy hagyjuk ezt az egészet.... 24L

2020. dec. 1. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Pontosan
2020. dec. 1. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szóval az előző sráccal csak a közös barát miatt szakítottatok? Mi köze volt a kapcsolatotokhoz, már mint, ha ti tegyük fel szerettétek egymást és oké volt minden, akkor csak emiatt nem mentetek volna szét, biztos, hogy más oka is volt annak a szakításnak. Szerintem így 4 év után már nem kéne ezen rágódnod nem?
2020. dec. 1. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

"A nyári románcnak azért lett vége mivel egy közös barátunk kezdett eltávolodni tőlünk (szerelmes lett belém) és inkább úgy döntöttünk hogy hagyjuk ezt az egészet.... 24L"

A lótuszt azért lett vége! Azért lett vége, csillagom, mert hiszel abban, hogy valami előre meg van/volt írva. Egy szerelmet ápolni kell. Odafigyelni rá, dolgozni rajta, nem pedig a nem létező sorsra fogni, ah nem sikerül.

2020. dec. 2. 17:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!