Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vár egy 44 éves nő egy 13 éves sráctól?
Nem 13, hanem 23.
Ha a 44 éves nő jól tartja magát,fiatalos sportos, akkor nincs ezzel probléma.
Kavarnak egy pár évig oszt ágyesz bugyesz csóközön.
Legalább a srác jó tapasztalt lesz 25-26 éves korára. Jól jár majd a kis barinője.
Én 51 éves ffi vagyok, és most egy 20 éves lánnyal jöttem össze. Szuperül megvagyunk. Istennő az ágyban.
Azt mondja a lányka, hogy a korabeli fiúcskák egyszerűen nem tudják, hogy hogy kell egy nőhöz hozzáérni. Az ágyban meg csak magukkal foglalkoznak. Minél hamarabb durr, aztán kész.
Nem tudják, hogy a nő az egy finom hangszer. Játszani kell velük picit. Nem tudják mi az, hogy kényeztetés. Csak durrrr.
12/
Jó bátor vagy én szégyellném a nagy korkülönbséget mondjuk amúgy sincs nagy önbizalmam de hogy harminc xy évesként húszon alja felé lévő csajokat szedjek fel félnék mert legtöbb biztos azt mondaná mit akar már ez az öreg fószer,na meg a szülei is hasonló korúak lennének égne a fejem,meg hogy azok mit szólnának.
12 es vagyok, és a 13 nak mondanám, hogy azt azért természetesen nem írtam le, hogy ezt nem kell ám álltalánosnak venni, mert ez azért ritka eset. Vannak fiatal lányok, nők, akik csak idős férfival érzik jól magukat. Mint pl a 14 es esetében is. De ez nem álltalános. Úgyhogy ne keseregj.
Nem szégyellem egyálltalán, sőt tetszik hogy úgy tudok hozzá érni még ruhában, egy boltban is, hogy ő majdnem elolvad.
Mikor állunk a pénztárnál, mindenki azt hiszi, hogy a lányommal vásárolok. Aztán amikor megölelem megcsókolom, akkor mindenki szinte elejti a szatyrot a kezéből.
Ja. És ez nem azért van, mert 120 kg a hölgy, és nem kell senki másnak. Ő ennek csak pont a fele súlyú.
15/
Hát nekem se barátnőm se szexuális életem se idősebbel se fiatalabbal se magam korúval,el vagyok keseredve :(
Ém is így voltam kb 1 évig a szakítás után. De tudtam és éreztem, hogy tartogat valami jót az élet.
Most egyébként is nagyon nehéz ez a maszkos vírusos időszak. A boltban úgy érzem magam mint régen a farsangi bálban.
Szerintem ezt most sokaknak ki kell böjtölni.
Utána szerintem hemzsegni fognak a társkeresők mindenütt. Beindúl a vadászat, az "ide nekem ami az enyém." alapon.
17/
Hát nem tudom,nekem 7 éve nincs senkim lassan 8 szex az pl 5 évig nem adatott meg majd az utóbbi években párszor de az sem jelentős mennyiségben most se semmi párkapcsolat vagy szex.Szóval én nem hiszem,hogy olyan kapos leszek.
19/
Nem nagyon hiszek már ebben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!