Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekelne egy 15 éves fiút, egy 13 éves lány, ha a korosztályában találhatna idősebbet és egy idős lányt is?
Higgyek neki mikor azt mondja szeret? Én 13 vagyok, ő 15. Most komolyan, mennyi az esélye annak, hogy komolyan is gondolja, és nem akar átb*szni?
Ismerem a srácot már egy jó ideje, és jól kijövünk. Ő az egyik legjobb haverom, és múltkor bevallotta hogy szeret. Nem közömbös nekem se.. sőt... de hát akkor is...! Ő mégis csak idősebb...
De te neked kell érned még :D
Később évek múlva rájössz :)
Agyilag tutira nem vagy több 9-nél.
Sebaj, majd egyszer úgyis rájössz, hogy nem a kor számít. Pláne nem 2 év.
Meg talán arra is, hogy attól, mert valaki "már" 15 éves, nem biztos, hogy a farka irányítja.
Lehet, hogy vannak szükségletei, de azokat te is meg tudod adni neki már persze, ha akarod.
Nehogy azt hidd, hogy attól, ő 15 éves te meg 13 másik két külön generáció vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!