Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiúkat tényleg érdekelhet egy 13 éves lány?
Figyelt kérdés
Azt mondta szeret, már 2 éve a legjobb barátom. Lehet neki hinni?
( Az emberek folyton 16-17-nek néznek, nem tudom...)
2015. márc. 8. 11:55
1/10 anonim válasza:
Én 15 vagyok barátnőm 13 és tényleg érdekel :)
2/10 anonim válasza:
Akármennyire is hihetetlen, bizony tényleg lehetséges!
3/10 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, hogy hihetetlen nem hihetetlen, hanem hogy egy 15 éves fiú... hát ő már szeretne... na szóval :D szeretne sexuális kapcsolatot. És egy 13 éves lány, ezt nem adhatja meg neki... :P
2015. márc. 8. 12:09
4/10 anonim válasza:
Virág nem te vagy az? XDDDDDDDDDDDDDDDD A barátnőm ugyanezt mondja :D
5/10 A kérdező kommentje:
Ezt most tőlem kérdezed? :P mert a nevem nem Virág :D :P :D
2015. márc. 8. 12:52
7/10 A kérdező kommentje:
:D
2015. márc. 8. 12:58
8/10 anonim válasza:
én 15 vagyok és érdekelne egy 13 éves lány, de ez ..hogy mondjam..vannak 13 éves lányok akik még nagyon-nagyon gyerekek, és vannak akik már érettek egy kapcsoltra :)
13 évestől meg nem akarok szexuális kapcsolatot, majd 1 év múlva :P
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodqt utolsó :)
2015. márc. 8. 19:52
10/10 anonim válasza:
szerintem igen érdekelheti őket:)
Nálam pont úgy van,hogy 13 vagyok,és érdekelne egy 15 éves fiú,de amikor felköszöntöttem fb-n vissza se írt :c... ,_, így meg nem akarok odamenni hozzá a suliban mert tök égő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!