Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként kérdem. Hogy lehettek ilyenek férfiak? (Tisztelet a kivételnek)
Ha időközben megvaltozik a párod, fel lehet rá hívni kedves módon is a figyelmet, illetve támogatni kellene. Nem lehordani mindennek, ha nem tudod elfogadni.
Én úgy gondolom, ha valaki egészségesen él, de a kapcsolata alatt pl meghízik, arról a párja is tehet. Kevesebb időt fordít mondjuk az edzésre, olyanokat eszik, amit a párja is szeret, stb stb. Ne mondja azt nekem senki, hogy ez nem így van és mindenkinek a maga döntése, hogy mit eszik és mennyit mozog.
Minden egyes nap futottam, edzettem, salátán éltem, amikor a párommal megismerkedtem.
Aztán nyilván a szabadidőm nagy részét onnantól neki szenteltem + programok közben becsuszott 1-2 szar kaja is.
Nem is kellett több, meghíztunk mind a ketten.
Egyikonk sem tett gúnyos megjegyzést a másikra, együtt felismertuk a problémát és elkezdtunk együtt edzeni (én eleve jártam előtte is, ő nem, de így egy ideig járt velem.)
Egyéb változás, "rondulás", a kedves kommentelok számára mit takar? Mi tud eltorzulni egy emberen, ha nem a súlya?
Na mindegy, szerintem ezt is lehet korrektül kezelni, mint nálunk, és lehet tapló módon, támogatás nélkül is. És egyetértek azzal, hogy az ilyen emberek nem szeretik a párjukat. Mi úgyis kívántuk egymást, 5-10-15kg nem a világ vége, ha nem alapból túlsúlyos valaki. Pikk - pakk le lehet adni, ahogy pikk-pakk fel is jön úgy, hogy észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!