Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiként kérdem. Hogy lehette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként kérdem. Hogy lehettek ilyenek férfiak? (Tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan helyzettel találkozom ahol férfiak a barátnőjüket feleségüket gusztustalan módon kritizálják bárminemű szépséghiba miatt. Túl kövér túl sovány stb... Nem az lenne a normális hogy ha szeretsz valakit akkor úgy fogadod el ahogy van? Csak számomra működik így hogy ha szeretek egy nőt akkor úgy is szeretni fogom ha van rajta plusz kiló meg úgy is ha csontsovány vagy görbe lábú vagy akármi?
2020. nov. 30. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha időközben megvaltozik a párod, fel lehet rá hívni kedves módon is a figyelmet, illetve támogatni kellene. Nem lehordani mindennek, ha nem tudod elfogadni.

Én úgy gondolom, ha valaki egészségesen él, de a kapcsolata alatt pl meghízik, arról a párja is tehet. Kevesebb időt fordít mondjuk az edzésre, olyanokat eszik, amit a párja is szeret, stb stb. Ne mondja azt nekem senki, hogy ez nem így van és mindenkinek a maga döntése, hogy mit eszik és mennyit mozog.

Minden egyes nap futottam, edzettem, salátán éltem, amikor a párommal megismerkedtem.

Aztán nyilván a szabadidőm nagy részét onnantól neki szenteltem + programok közben becsuszott 1-2 szar kaja is.

Nem is kellett több, meghíztunk mind a ketten.

Egyikonk sem tett gúnyos megjegyzést a másikra, együtt felismertuk a problémát és elkezdtunk együtt edzeni (én eleve jártam előtte is, ő nem, de így egy ideig járt velem.)

Egyéb változás, "rondulás", a kedves kommentelok számára mit takar? Mi tud eltorzulni egy emberen, ha nem a súlya?

Na mindegy, szerintem ezt is lehet korrektül kezelni, mint nálunk, és lehet tapló módon, támogatás nélkül is. És egyetértek azzal, hogy az ilyen emberek nem szeretik a párjukat. Mi úgyis kívántuk egymást, 5-10-15kg nem a világ vége, ha nem alapból túlsúlyos valaki. Pikk - pakk le lehet adni, ahogy pikk-pakk fel is jön úgy, hogy észre sem veszed.

2020. nov. 30. 19:21
 12/13 anonim válasza:
100%
Ha szeretjük a másikat mindegy hogy nőről vagy férfiról legyen szó akkor nem kritizáljuk se gusztustalan módon se finoman kifejezve főleg nem hagyjuk el azért mert hízott 10 -15kg. AKI ÍGY TESZ AZ NEM SZERETI a párját!
2020. nov. 30. 22:32
 13/13 A kérdező kommentje:
12#. Te vagy a másik akinek sikerült megértenie hogy mire akartam kilyukadni... Pont ez a lényeg. Elfogadni a másikat úgy ahogy van...
2020. dec. 1. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!