Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként kérdem. Hogy lehettek ilyenek férfiak?
(Tisztelet a kivételnek)
Nem tűnik férfi kérdésnek, de igazad van.
2020. nov. 30. 18:26
Akármekkora szemét vagyok, én nézem a külsőt is, és ha tök jól néz ki mikor összejövünk, aztán fokozatosan hízik/rondul, akkor azt szóvá teszem.
2020. nov. 30. 18:35
"Nem az lenne a normális hogy ha szeretsz valakit akkor úgy fogadod el ahogy van?"
Nem.
Ha valamelyikünk elcsúnyul, azt szóvá tesszük.
Ha én csúnyulnék el, akkor joggal kritizálhatna, ugyanis annak idején a személyemben nem egy lepukkadt, sörhasú alkoholistával jött össze.
2020. nov. 30. 18:39
És a legnagyobb poén az egészben az, hogy pont a ronda pasik szoktak kritizálni. Nyilván mert magukkal nincsenek megelégedve, ezért próbálják mások önbizalmát is lerombolni. Ez ugyanaz, mint mikor a kövér öreg nénik vagy rokonok csesztetnek, hogy jaj milyen vékony vagy, közben csak irigyek.
2020. nov. 30. 18:41
#2, 3 - itt nem arról volt szó, hogy “ha idővel elcsúnyul”, hanem alapból mikor még csak mondjuk ismerkedsz valakivel és már akkor kritizálod. Az ilyen akkor keressen mást...
2020. nov. 30. 18:42
#2: Persze, mert te szépülni fogsz, ahogy tellik az idő.
2020. nov. 30. 18:50
4 a jóképűek is csak tőlük nem veszed zokon, hanem elalélsz már attól is hogy észrevesznek. Egyébként tetszik vagy sem sokan nem azzal vannak együtt akikről serdülő tiniként ábrándoztak hisz nem lehetünk mind holmi romantikus film főszereplői. Jut ami jut kompromisszum pedig kapcsolatot, nászt hoz.
2020. nov. 30. 18:54
Én nem vagyok egy rossz kinézetű nő, értsd fiatal vagyok és rendszeresen sportolok, vékony vagyok, arcra is szépnek mondanak. Mégis eddig csak olyan pasiktól kaptam beszólást, akiknek mondjuk pocakjuk volt, mert semmit nem mozognak, vagy nem voltak valami helyesek. Most érted, találhatnék tőle fényévekkel jobbat is, erre esélyt adok és csak kritizálni tud?🤣Akkor többet inkább nem adok lejjebb külsőt tekintve és csak sportossal jövök össze. Azok egyrészt még sosem kritizáltak, másrészt ha kritizálnának is, legalább letettek valamit az asztalra.
2020. nov. 30. 19:05
Az ilyenek nem szeretik a párjukat, ennyire egyszerű.
2020. nov. 30. 19:10
A férfiak senkit nem szeretnek, nem éreznek semmit.
2020. nov. 30. 19:20
Kapcsolódó kérdések: