Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar,hogy inkább lerészegedne szilveszterkor nélkülem,mint velem legyen! Mit csináljak? 22L
Az a baj,hogy idén a koronavírus miatt nem akarok sehová menni szilveszterkor mert jobb lenne kerülni a nagy tömeget és a várost. A párom viszont nem akar itthon maradni mert ő részeg akar lenni és inkább elmenne egy 8fős házibuliba akkor is ha én nem megyek. Mert ő részeg akar lenni. Mondtam neki,hogy ez miatt nem kell tömegbe menni mert itthon is megoldható. De ő ezt barátok között akarja. Én pedig nem akarok tömegbe menni!
Ilyenkor mi a teendő? tanácstalan vagyok,szomorú és csalódott
#23,
miért nem olvastad el figyelmesen a kérdést? A kérdező párja pedig azért akar elmenni, mert határozottan BE AKAR RÚGNI!
Az igaz, hogy Te csak egy kis lazításra gondoltál, de a kérdezőnek más a baja: a párja BE AKAR RÚGNI.
Én is rúgtam már be úgy hogy nem volt hányás és behugyozás a vége
Nem is értem.... Ivott már alkoholt aki szerint csak úgy lehet Berúgni hogy annak kB IHB a vége?? Mert nem tartom valószínűnek.
Vagy neki nem megy hányás és behugyozás nélkül? :D
Idióta
Kérdező itt szerintem nem a pián vam a hangsúly. Vannak emberek (pl én is) akiknek a szilveszter igenis társas esemény. Utálok szilveszterkor egyedül lenni (1x volt és utáltam). Azóta mindig a barátaimmal buliztam valakinél házibuli szerűen és imádtam. Nekem szilveszterkor kell a társaság. Pláne ezután a ratyi év után.
Lehet a barátod is ilyen.
Valakinek nem buli az (amikor bulizni szeretne) hogy otthon kuksol. Ennyi.
Nem ellened van hanem az ücsörgés ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!