Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem van?
Nem is tudom hogy megfogalmazni. A lényeg, hogy a jelenlegi kapcsolatomban hihetetlen mélypontot élek most meg. Sajnos. Nem tudom valaha visszatér-e a normális kerékvágás, remélem így lesz. A jelenlegi párom mellett szép és biztos közös jövőt látok. Ambíciózus, hihetetlen okos (nekem nagyon fontos), jó apa lenne és együtt nőttünk fel, így a másik felem. Nagyon mély és bizalmas a kapcsolatunk. Nem igazán látok ilyen kapcsolatot a környezetemben. Viszont. A jelenlegi helyzetből adódóan elkezdtem gondolkodni reálisan.. Ha kikerülnék a "húspiacra" vajon találnék-e hasonló kaliberű férfit?
A válaszadáshoz fontos, hogy szerintem és mások szerint is okos, ambíciózus, nagyon szép, "bolondos" leányzó vagyok, mellettem nem unalmas az élet. Nem szeretem dicsérni magamat,de fontos a kérdésem szempontjából. Tehát azért lenne esélyem. Viszont még a saját környezetemben sem(ahol azért sok az értelmes, művelt, jó anyagi háttérrel rendelkező, normális felfogású, ambíciózus ember) látok igazán ilyesmi kalibert, mint a párom. Legalábbis így mértem fel a helyzetet. És attól félek, hogy tök mindegy, hogy milyenek jók lennének az esélyeim, nem találnék ilyen párt.. vagy mert tényleg irtó ritka vagy mert foglaltak.
A szex sem az igazi már, sőt.. én szeretem ha természetéből adódóan a férfi irányít az ágyban és ez neki valahogy nem jön természetesen. Plusz sokat marjuk egymást (ezek miatt).. pedig próbálkozunk, nem egy dolgot megéltünk már annak köszönhetően, hogy gyerekszerelemből indult az egész. Nem szeretném elhagyni, de ha így megy tovább nem fogok tudni bennemaradni ebben, és ezért kezdtem el reálisan nézelődni.
Külsőségekben is különbözünk, régebben sokszor kérdezték mi miért vagyunk együtt..de én a személyiségébe szerettem bele, nem a külsejébe. Azóta hízott is. Többszörös kérésre kezdett el megint edzeni, mert már nem tudtam hozzá vonzódni így. Van, hogy úgy kell rászólni, hogy legyen szíves már megfürdeni... mármint fürdik minden este, csak van, hogy napközben is rá kell szólnom, mert egyszerűen visszataszít néha ahogy megizzad és büdös. Szóval kiábrándító néha az igénytelensége, míg én mindig odafigyelek a hajamra is, az arcomra is, mindenre. Még ha csak otthon vagyok is.
Sok mindent írhatnék még...de akkor senki se olvasná el, így is hosszú lett.
Remélem valamennyire érthető így tömören.
Nagyon örülnék hasznos tanácsoknak, ezen belül is főleg olyanoktól, akik esetleg éltek már meg hasonló szituációt!!
23l
Nem kell magyarázkodnod. Nem vonzódsz már hozzá, ez így nem fog működni.
Nem érdemek szerint vonzódunk egymáshoz, az érdemek az együttéléshez kellenek, nem a szexhez. Le lehet élni egy életet valaki mellett, akihez nem vonzódunk, de sok boldogság nem lesz benne. Minden ember elviselhetetlen a maga módján, de a szeretet/szerelem segít elfogadni.
Semmi nem garantálja, hogy találsz egy hűséges és vonzó férfit, de az garantált, hogy most maximum hűség van, vonzalom nincs és már nem is lesz.
Bocs az egyszerűsítésért, de itt úgyis lesz még vagy 20 válasz.
Lényegében az a problémád, hogy nem tud rendesen megdugni?
Én is szoktam ezen gondolkodni, mint te.
Én részemről úgy gondolom, a maximumot próbálom nyújtani egy kapcsolatban.
Független önellátó vagyok 20 éves korom óta, albérletben élek, emellett teszek félre, de úgy, hogy élni is tudjak.
Vannak hobbijaim, ami nem a plázázás,hanem sokkal inkább a túrázás/biciklizés/fotózás/edzés stb. (nem, ennek ellenére sem vagyok egy 100-as bombázó, vab rajtam felesleg, de szerintem nőies, vonzó vagyok.)
Főzni, mosni, takarítani tudok.
A kapcsolatomban nem várom el, hogy én legyek a "kényeztetett" fél. Ugyanúgy én is szeretgetem, kedveskedem, találok ki programokat. Mindemellett néha már - már pszichológusnak is érzem magam, tehát gondolom, beszélgető partnernek is jó vagyok. :D
Az igényességemmel sincs gond.
Na szóval, kedves kérdező.
Szerinted én például azok körét gyarapítanám, aki magas elvárásokat fektetne le egy jövendőbeli férfi kapcsán, ha ugyanolyan elvárásaim vannak pl, mint neked? Mert olyan könnyen dobaloznak (nem feltétlen rád gondolok) azzal, hogy sokan nem a szintjüknek megfelelő párt akarnak maguknak, magasabbak az elvárások mind külső, mind belső terén, mint amit a másik nyújtani tud. Szerintem ez nem igaz, rengeteg normális ember rohangál szingliként és nem találja meg a párját.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, nem tudom. Azért írtam le a saját sztorim, mert az én párom, aki nekem szintén a gyerek szerelmem, hatalmas változásokon ment keresztül a majdnem 10 évünk alatt.
Ugyan nem igénytelen, de sajnos rengeteg rossz fát tett már a tűzre, nem feltétlenül a kapcsolatunkat illetően, de nyilván arra, illetve a közös jovonkre is ez befolyással van. Mi is egy nagyon mély gödörben vagyunk most. Minden negatív ellenére sem vagyok képes őt elengedni. És pont azért, amin te kattogsz. Mert nem tudom, lenne-e nála jobb. Bár ha megismerned emberileg a párom, hogy honna - hova jutott, valószínűleg azt mondanád, ennél csak jobb lehet.
Viszont nálam nincs gond a vonzalommal, a nemi életünkkel, stb.
A párom még emberileg osszekaphatja magát, viszont ha részedről a kémia elmúlt, az már szerintem nem fog visszatérni... Aztán ki tudja.
Érdemi választ nem tudtam adni, csak gondoltam tudd, hogy másnak is vannak hasonló gondolatai, mint neked. :D
14-es. Legalább egy kissé értelmes ember nem gondolja azt, hogy össze kéne jönnöd olyasvalakivel, akit a te (valós vagy vélt) szintednél alacsonyabbnak tartasz. Ezzel semmi baj.
Mi azt szoktuk mondani, hogyha ezen döntésetek miatt ti több csalódáson estek át, vagy sokáig maradtok szinglik, akkor viszont ne panaszkodjatok! Azt tesztek az életetekkel amit csak akartok, de ha a következményei nem felelnek meg ti nektek, akkor azért ti vállaljátok a felelősséget.
Ne gyertek azzal, hogy ti csak azt szeretnétek, hogy valaki szeressen, mikor e mellett sok egyéb szempontotok is van. Ne panaszkodjatok, ha évekig nyíltan kihasznának benneteket, és akkor se, ha a legjobb dugópajtitok rajtatok élősködik, és nem lehet vele jövőt tervezni.
sziaa!
ha szeretnéd, írj privátot és elmesélem a saját tapasztalataimat ezzel kapcsolatban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!