Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem van?
Nem is tudom hogy megfogalmazni. A lényeg, hogy a jelenlegi kapcsolatomban hihetetlen mélypontot élek most meg. Sajnos. Nem tudom valaha visszatér-e a normális kerékvágás, remélem így lesz. A jelenlegi párom mellett szép és biztos közös jövőt látok. Ambíciózus, hihetetlen okos (nekem nagyon fontos), jó apa lenne és együtt nőttünk fel, így a másik felem. Nagyon mély és bizalmas a kapcsolatunk. Nem igazán látok ilyen kapcsolatot a környezetemben. Viszont. A jelenlegi helyzetből adódóan elkezdtem gondolkodni reálisan.. Ha kikerülnék a "húspiacra" vajon találnék-e hasonló kaliberű férfit?
A válaszadáshoz fontos, hogy szerintem és mások szerint is okos, ambíciózus, nagyon szép, "bolondos" leányzó vagyok, mellettem nem unalmas az élet. Nem szeretem dicsérni magamat,de fontos a kérdésem szempontjából. Tehát azért lenne esélyem. Viszont még a saját környezetemben sem(ahol azért sok az értelmes, művelt, jó anyagi háttérrel rendelkező, normális felfogású, ambíciózus ember) látok igazán ilyesmi kalibert, mint a párom. Legalábbis így mértem fel a helyzetet. És attól félek, hogy tök mindegy, hogy milyenek jók lennének az esélyeim, nem találnék ilyen párt.. vagy mert tényleg irtó ritka vagy mert foglaltak.
A szex sem az igazi már, sőt.. én szeretem ha természetéből adódóan a férfi irányít az ágyban és ez neki valahogy nem jön természetesen. Plusz sokat marjuk egymást (ezek miatt).. pedig próbálkozunk, nem egy dolgot megéltünk már annak köszönhetően, hogy gyerekszerelemből indult az egész. Nem szeretném elhagyni, de ha így megy tovább nem fogok tudni bennemaradni ebben, és ezért kezdtem el reálisan nézelődni.
Külsőségekben is különbözünk, régebben sokszor kérdezték mi miért vagyunk együtt..de én a személyiségébe szerettem bele, nem a külsejébe. Azóta hízott is. Többszörös kérésre kezdett el megint edzeni, mert már nem tudtam hozzá vonzódni így. Van, hogy úgy kell rászólni, hogy legyen szíves már megfürdeni... mármint fürdik minden este, csak van, hogy napközben is rá kell szólnom, mert egyszerűen visszataszít néha ahogy megizzad és büdös. Szóval kiábrándító néha az igénytelensége, míg én mindig odafigyelek a hajamra is, az arcomra is, mindenre. Még ha csak otthon vagyok is.
Sok mindent írhatnék még...de akkor senki se olvasná el, így is hosszú lett.
Remélem valamennyire érthető így tömören.
Nagyon örülnék hasznos tanácsoknak, ezen belül is főleg olyanoktól, akik esetleg éltek már meg hasonló szituációt!!
23l
Olyan férfit találnál, akiből hiányoznak a párod mostani zavaró tulajdonságai, de olyat nem aki ez mellett még minden másban is ugyanazt nyújtja mint ő.
Teljesen úgy hangzik a sztori, mintha a 100% nem lenne elég, hanem neked lehetetlen 1000% kellene.
Mintha kicsit mesevilágban, álomvilágban élnél azzal kapcsolatban, hogy pl tökéletes ember vagy kapcsolat nem létezik.
Tehát akkor kb. esélytelen olyat találnom, aki okos, van jövőképe, motivált, nem elhízott és jó is vele a szex? Igazából ugyanazt várom el, amit én nyújtok csak szeretem ha a férfi sikeresebb nálam a karrierben, számomra (szerintem amúgy sokak számára) az a férfias.
Értem, amit írtál és ezen morfondíroztam én is.. ezért is tettem fel a kérdést.
Bár lehet, hogyha jobban belelátnál már nem ezt mondanád, nem biztos.
Az a baj azt értsd meg nem csak te akarsz ilyen párt, hanem hellyel-közel kis túlzással gyakorlatilag minden nő. Aki iszonyú kevés férfi megfelel a fantáziádnak, azok legtöbbje egyrészt nem is párkapcsolatot keres, hanem szexuálisan kiélvezi, hogy majd' minden nő őt akarja. Aki pedig kapcsolatot akar véletlenül (pláne közös jövőt, házasságot) arra jut egy tucat csaj ugyanúgy és már régen foglaltak is, mint ahogy a te barátod is.
Ez a 100%-os tökéletességre törekvés oda vezet, hogy soha nem lesz senki elég jó neked. Aki elsőre annak tűnne majd, annak is előjönnek hibái egy idő után, akkor meg az megint baj lesz, megint kiábrándulsz, stb. És nem lennél boldog, ha ezt csinálnád egész életedben.
Vannak más problémák is, amiket már elfogadtam.
Csak mostanában egyéb dolgok is előjöttek, amik valahogy nem változnak és szerintem nem is kéne senkinek elviselnie.
Erről a folyamatosan jobbat akaró életstílusról hallottam már én is. Akkor lehet ebbe csúszok bele.
Csak akkor felmerül a kérdés, hogy az ember inkább nyelje le, hog esetleg szexuálisan nem kapja meg, amit szeretne és más egyéb dolgokban sem, ami pedig fontos a boldog párkapcsolathoz?
Ezekbe az emberek beletörődnek akkor? Hisz minden más jó, ugyebár. Ez bennem a kérdés.
Úgy, hogy mások közben udvarolnak nekem párjuk mellett is (elítélem, nem is engedtem sose!) és lenne rám kereslet kérdezem ezt. Hogy mennyire gyakori egy ilyen kaliberű férfi a tapasztalatok szerint.
Remélem érthetően írok, elég kuszának érzem.
Ebben a csesztetésben van valami..
Csak akkor hogyan mondjam el, hogy mire vágyom?
A napi egyszeri fürdéssel nincs bajom :D
Csak van olyan, amikor úgy megizzad napközben az ember, hogy nagyon büdös lesz és a másikat már zavarja. Olyankor az ember le szokott fürdeni és nem megvárja míg mondják neki, hogy már elviselhetetlen. Szerintem ez az igényességhez tartozik. Engem nem érdekel ha valaki nem fürdik este ha amúgy nem büdös. Nem ezen van a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!