Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány vagyok és tetszik egy 39 éves férfi, lehet ebből komoly kapcsolat?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 22:40
21/86 anonim válasza:
Baba pofija van 😂 de téged mit zavar ha? Ennyire fáj?
22/86 anonim válasza:
A pofijáról senki sem beszélt 😂
Nekem nem fáj, neked fog fájni amikor 10 év múlva neki már fel sem áll és próbálsz majd szeretők után kuncsorogni 😂
23/86 anonim válasza:
Mit erdekel teged hogy kivel szexelek
24/86 anonim válasza:
Tényeket írtam, nem azt hogy érdekel.
Pont az ilyen butácska lányokat szokták szeretni az idősebb pasik, hozod a szinted 😂
26/86 anonim válasza:
Két opció van amiért egy idősebb pasi összejön egy fiatalabb csajjal.
1, Kihasználja, húzogatja egy darabig aztán eldobja és jöhet egy másik.
2, Az adott pasi egy lúzer és nem tudott rendes párkapcsolatot kialakítani a korosztályában.
27/86 anonim válasza:
24-es jól tolod. Komolyan feldobod a dolgot. Mondjuk jó, hogy van a másik is, nélküle nem tudnál kinek írni. Szóval köszi, hogy vagytok. ,😂😂😂
28/86 anonim válasza:
Megfogtok pukkadni az irigysegtol de tenyleg 😂😂😂😂
29/86 anonim válasza:
Levezetnéd, hogy ki és mire lenne irigy?
Idősödő pasikról van szó akik már senkinek sem kellenek.
30/86 anonim válasza:
Most tényleg az megy, hogy van akik leírták a személyes tapasztalataikat, a többiek meg ezt nem tették meg, de jobban tudják a másik dolgait mint ő maga? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!