Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány vagyok és tetszik egy 39 éves férfi, lehet ebből komoly kapcsolat?
Akkor a válasz elmarad, valamiért nem lep meg a logikusérvelés hiánya :)
,,Pont az ilyen butácska lányokat szokták szeretni az idősebb pasik"
Itt már személyeskedünk azokkal akik lemerték írni, hogy a barátjuk náluk jóval idősebb xd
Srác vagyok, de szerintem is szánalmas, hogy bunkóztok mindenkivel aki nem a ti értékrendetek szerint él. Ja meg rögtön butácska,mert az indulat szól csak a másikból és nem kezd el veled veszekedni xd
Tények lettek leírva fájdalom nélkül.
Tények lettek leírva, hogy a kérdező ismerje az öregezés negatívumait is.
#32 felesleges eszmefuttatás.
Nem hogy inkább poénként látnád. Tök vicces. :D
Tények? Most olvastam végig a kommenteket. Ez mindenről szól csak a tényekről nem!!
Rögtön beszóltatok páran egy olyan hölgynek aki jelenleg várandós. Nem csak őt, de a párját is minősítettétek. Élőben lenne ekkora arca annak a pár szájhősnek aki itt osztja az észt és jön a konzervatív nézeteivel meg úgy csináltok mintha egy 45-50 éves férfi már nem is lehetne férfi.
Azt én is érdekesnek vélem, hogy idegen hapsikat érdekel, hogy kinek mennyi idősen áll a cerka(?)
Előttem szolóknak igaza van. Ez a magyar mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!