Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok tenni hogy a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni hogy a pasi ne fojtsa el az érzéseit?

Figyelt kérdés
Viszonzott szerelemről van szó.
2020. nov. 25. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Azt kell éreztetned vele, hogy ha kitárulkozik előtted, te soha semmiképpen nem fogsz ezzel visszaélni. Pl. egy veszekedés során se vágnál a fejéhez olyan dolgokat, amiket ilyenkor elmondott.

A másik, hogy hallgasd végig, és figyelj CSAK RÁ. Ne kutyafuttában hallgasd, miközben öt másik dolgot csinálsz, érződik rajtad a türelmetlenség, netán belevágsz a szavába. Az ilyen viselkedés nagyon elveszi az ember kedvét attól, hogy a hétköznapi megbeszélendőkön túl bármit is meg akarjon beszélni a párjával (élményeiről, érzéseiről).

2020. nov. 25. 08:33
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Minél jobban azt szeretnéd, hogy ne nyomja el az érzéseit, ő annál jobban elfogja. Az élet ilyen.
2020. nov. 25. 08:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Próbálok rá figyelni és sajnos ez az ami miatt nem lehet közöttünk semmi, mert történt vele valami korábban és tanult a hibájából, nem akarja ugyan azt elkövetni, viszont nálam automatikusan jó pár hónapja elfojta az érzelmeit és a problémáját sem akarja senkivel sem megosztani.

Illetve még egy esélyt sem ad kettőnknek így.

2020. nov. 25. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
34%

Aki ellen már használták fel ezeket a dolgokat az utána nem szívesen beszél ezekről, inkább megoldja magának. Nincs is rosszabb mint amikor valaki faggat az érzéseidről/problémáidról aztán ahogy megvallod a dolgokat rá valamennyire felhasználja ellened.

Szerintem is hagyd rá, és ne erőltesd.

2020. nov. 25. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
A férfiaknak nincsenek érzelmeik.
2020. nov. 25. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
Engedd el. Sérült ember. Sose lehetsz biztos benne, hogy viszonzott szerelem és elfojt vagy igaziból csak hülyítve vagy. De aláírom, hogy van ilyen, én is átéltem. Én azt is tudom, mi az oka. Sok évbe telt megfejteni. Gyerekkori sérülés egyébként. Sose leszel elég ahhoz, hogy begyógyuljon a sebe.
2020. nov. 25. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Beszélgetni vele, mi az oka ennek, miben tudnál neki segíteni, hogy ez megváltozzon, ha régmúlt okai vannak, akkor biztosítani, hogy már ő is felnőtt, és nem az van, mint régen volt. Mond ki, hogy te szereted, bízhat benned, és szeretnéd, ha megnyílna, mert akkor jobban tudnád ennél is szeretni.

Szerintem valahogy így.

2020. nov. 25. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok? Lehet, hogy ez csak kamu es nem akar toled semmit ugy, csak nem akar megbantani. Ha amugy nem egy szorongo lelkileg serult ember, olyan nincs, hogy hagyna veszni, ha szeret. Ha az, akkor meg foleg engedd el, jobban jarsz.
2020. dec. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!