Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy férfinak az ismerkedés elején, hogy a nő egyedül lakik vagy sem?
Figyelt kérdés
Ismerkedés elején: első pár percében úgy, hogy a férfi nem is ismeri a nő személyét, érdeklődési körét, stb. A nő ismerkedés elején mondja, hogy nincs kapcsolatban.2020. nov. 24. 19:55
1/16 Noren1989 válasza:
Hogy hozzà, vagy hozzàm megyünk majd dugni. Fontos ezt dugni...
*tudni.
2/16 anonim válasza:
Ezt inkább a nőktől kérdezd el, tőlük többször elvárás. A nőktől a sablon "nem akarok mamahotelest" válasz szokott érkezni ilyen kérdéseknél.
3/16 anonim válasza:
Én még ilyenről nem is hallottam.
4/16 anonim válasza:
#3: pedig van ilyen. Hozzám is akart pasi beköltözni egy hónap ismeretség után, megsporolni a lakbért. Vannak bőven ilyen pasik, csak ez nem fér bele a kis vilagotokba, mert abban csak a nők ilyenek.
5/16 anonim válasza:
ilyen nincs, fordítva bezzeg 10/9 nő elvárja ezt (az az 1 meg olyan is).
6/16 anonim válasza:
fordítva mindegyik nő elvárja persze...
7/16 anonim válasza:
#3: pedig van ilyen. Hozzám is akart pasi beköltözni egy hónap ismeretség után, megsporolni a lakbért. Vannak bőven ilyen pasik, csak ez nem fér bele a kis vilagotokba, mert abban csak a nők ilyen
A patkány jóképű tanulatlan de vonzó alfahím az ilyen. De normális, tanult.átlagjózsi nem ilyen
8/16 anonim válasza:
Én is azért szoktam megkérdezni, amit az 1. válaszoló írt.
Nem mindegy, hogy a szülőket kell kerülgetni, vagy ott a férj, meg a 3 kölyök.
9/16 anonim válasza:
#4: Fura amúgy, hogy ezzel a "kis világotokba nem fér bele" szöveggel ilyenkor előjöttök, de amikor a férfiakat szidják, valahogy sosem látlak titeket.
10/16 anonim válasza:
Hogy tudja előre hol fognak majd dugni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!