Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, megbocsátanátok?
A barátommal (25) 2 és fél éve vagyok együtt, és most vallotta be, hogy a kapcsolat legelején, mikor 10 napja voltunk együtt akkor csókolózott egy lánnyal, akivel még akkor lezáratlan volt a dolog. Rögtön megbánta és azóta ha volt lehetősége sem lépett félre, azóta hűséges.
Mit tennétek, mit tegyek? És ha megbocsátok, mikor tudok benne újra megbízni?
Köszönöm a segítő válaszokat (21L)
Istenem,mennyi buta ember
Igen ,10 nap viszont megcsalt téged... eleve miért kezd el egy kapcsolatot ha a másikat nem tudta lezárni? Szóval úgy jött össze veled hogy egy másik lány iránt voltak érzelmei és még meg is csalt vele egyből a kapcsolat elején? Tudom nem nagy idő a 10 nap,viszont én a helyedben odafigyelnék rá
Számomra az ilyen pasi nem megbízható
"azóta ha volt lehetősége sem lépett félre"
Mert van aki úgy lép félre hogy nincs lehetősége? :)
Én azt nem értem, hogy 2 és fél év után mi vette rá, hogy egy ilyen "semmiséget" bevalljon?
Szerintem amúgy nem történt tragédia, még nem is igazán voltatok együtt csak ismerkedtetek, ez azért még nem egy házassági ajánlat, de attól még nyilván nem volt fair dolog tőle. Szóval sztem mondd meg neki, hogy ez rosszul esett neked, és ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat, akkor ilyen nem fordulhat elő többet, aztán lépjetek túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!