Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok neki a helyemben?
A barátommal nemrég szakítottunk. Én szakítottam, mert már nem éreztem olyan jónak a kapcsolatunkat (túlságosan féltékeny volt). Múltkor összetalálkoztunk a városban, és az egyik haveromtól kiderített egy dolgot amiről hazudtam a kapcsolatunk során (nem kell komolyra gondolni, szó sincs arról hogy megcsaltam vagy bármi ilyesmi). Erre nagyon kiakadt, kiosztott mindennek, kibeszélt, elhíresztelte hogy hazudozó vagyok. Pár nappal később felkeresett, kibékültünk, összejöttünk újra. Nemrég elmondta, hogy lefeküdt egy lánnyal idegességében. Megbocsátottam neki, de nem tudom, jól tettem-e.
18/L
Az ember mindent okkal tesz. Vagy nem. Ha bizonytalan vagy, akkor valószínűleg nem volt jó ötlet. De szerinted ezt mi honnan tudjuk?
"Lefeküdt egy lánnyal idegességében"
Ez viszont hahaha.
Nem feküdt le senkivel. Hazudtál neki és most ő is bántani akar. Idegességében...:) Mese.
Miben hazudtál neki?
Egyébként személy szerint én sem állom a hazugságot, legyen akármilyen apróság is. Kapcsolatban vagyunk, szeretjük egymást, megbízunk egymásban, nem? Akkor mi értelme bármiben is hazudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!