Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretszszerelmes lenni? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretszszerelmes lenni? Mit szeretsz a legjobban benne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 13. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Voltak pillanatok amikor azt éreztem, hogy szeretek mert akkor nem éreztem magam teljesen üresnek, de minden alkalommal rossz vége lett. Legjobban a másikat szeretem ilyenkor ezen a világon és az összes többin is.
2020. nov. 13. 23:22
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon szeretek. Egyszer voltam úgy igazán. A legcsodásabb benne az, ha viszont szeretnek. Addig éri meg. Utána jön a gyötrelem. A lyuk a mellkasodban, ami sose gyógyul be. Mégis megérte minden pillanat,minden csók.

Talán jobb még szerelmesen magára maradni az embernek, mint megvárni hogy kihűljön,és feledésbe merüljön a sok rossz emléktől beszennyezve.

"Fájása édes,hadd fájjon, hagyom."

2020. nov. 13. 23:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon.

Nekem a jelenlegi az első valódi kapcsolatom, már három éve tart. (Tudom, nem sok, de számomra mégis annyira jó érzés).

Sok pontban olyan, mint egy barátság, mégis több annál, egyszerűen egy érzékibb kapcsolat. A szerelmedtől teljesen más szerelmet kapsz, mint a családodtól és a barátaidtól, és ha egyszer megtapasztaltad, nem tudod, hogy voltál meg korábban nélküle.

Egyszerűen egy hatalmas plusz az életben, ha őszinte szerelemről van szó.

23/L

2020. nov. 13. 23:49
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Azt szeretném benne, ha végre viszonozná, akit én szeretek. De valahogy sosincs egyezés 🤷
2020. nov. 14. 00:08
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Utálom, mert csak meghülyít és elvakít.
2020. nov. 14. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
A legjobb dolog az életemben az, ahogyan a férjemmel szeretjük egymást.
2020. nov. 14. 02:06
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

Nem igazán "szeretek szerelmes" lenni...

Éppen most vagyok olyan helyzetben, hogy TÍZ ÉV KIHAGYÁS UTÁN újrakezdhetnénk Valakivel, mert elérhető közelségbe került hosszú, kényszerű távkapcsolat után.

Elég rosszul kezdődött a "viszontlátás", mert Nekem akadt közben Valaki más, aki tudta, hogy "mi volt köztünk régebben".

Ezzel a "Valakivel" időközben alakult egy kevés kis románc. (Önkéntelenül jöttek mindkettőnknek az érzelmek, nem tudtunk tenni ellene...)

Ez az illető FÉLTÉKENYSÉGÉBEN olyat tett, hogy alig találunk vissza egymáshoz azzal, akivel még anno TÍZ ÉVE KEZDŐDÖTT VOLNA...

Ui: próbálok bízni abban, hogy idővel helyükre kerülnek a dolgok. Tudni kell türelmesen várakozni, hogyan alakulnak az események.

2020. nov. 14. 07:20
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Szeretek.

Sosem tapasztaltam még, milyen ha viszonozzák, de így is szeretek. Ha egyszer megtörténne a csoda, sztem belehalnék a boldogságba.

2020. nov. 14. 07:52
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
Nem, mert alacsony és ronda férfi vagyok, így mindig csalódás a vége.
2020. nov. 14. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszonzott szerelem, akkor nagyon. Olyankor mindent szeretek, az egész világot. Felette lebegek centikkel, minden hatalmas, tág, szabad, és csodálatos.

Viszont ha nem viszonzott, vagy tiltott, akkor olyankor nagyon nem szeretek. Olyankor teljesen beszűkül minden figyelmem az illetőre, és nem tudok kikapcsolni belőle.

2020. nov. 14. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!