Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz egy netes "párkapcsolat"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz egy netes "párkapcsolat"?

Figyelt kérdés
Szóval már 2 hónapon át beszélgettem egy appon egy lánnyal, aztán átmentünk messengerre beszélgetni. Úgy voltam vele, hogy jó, úgyis elfogy majd a téma meg a lelkesedés, mint eddig bármikor amikor egy messze lakó lánnyal interneten ismerkedtem. Viszont vele már nap mint nap beszélek, teljesen olyan a beszélgetés, mint amikor barátnőm volt. Becézgetjük egymást szívecske stb., tudjátok, amit a nyálas szerelmesek szoktak csinálni. A helyzet az, hogy nagyon régóta vagyok már szingli, kb már ennek is örülök, hogy van egy lány pár száz km-re, aki azt mondja, hogy szeret. Nyilván tudom, ez nem egy kapcsolat, sosem láttuk még egymást élőben. Viszont annyira fura az egész, jelenleg így télen annyira én nem szívesen utaznék 2-300 (csak oda) km-t, hogy aztán lehet, hogy egy potenciálisan nagyon kínos randin vegyek részt. Azonban az is a fejemben van, hogy így benne van, hogy elveszítem úgy, hogy még egy csókot sem kaptam tőle. Persze ha összejönne valakivel az sem gond, nem járunk ugye...azért fájna valamennyire, az előző párkapcsolatom végét nagyon nehezen dolgoztam fel, félek, hogy ha beleszeretek ebbe a lányba, akkor megint egy sebet kap a szívem, ami így végzős egyetemista évemre nem feltétlen jön jól, a szakdogaírás közben, államvizsga előtt. Aztán meg ha összejövünk, akkor legjobb esetben lesz egy távkapcsolatom, ami hát nem az igazi. Ti mit tennétek a helyemben? Mi a véleményetek a szituról?
2020. nov. 12. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most is van ilyen netes kapcsolatom egy 100 km-re lakó 28 éves lánnyal. Nem gáz. Sokat beszéltünk messenger hívásba, láttuk egymást kamerában. Ti mennyik vagytok?
2020. nov. 12. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz?
2020. nov. 12. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Maga a kapcsolat nem gáz, de attól még hogy tél van egy randi beleférhet. Vagy valami nagyon jó sül ki belőle, vagy megkímélitek egymást a későbbi nagyobb fájdalomtól.
2020. nov. 12. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz. Barmi lehet belole. En neten ismertem meg teljesen veletlenul egy 1200 km-re elo kulfoldi ferfit. Honapokig beszelgettunk naponta. 11 eve a ferjem, gyerekek is vannak. Van ilyen is es van olyan is amikor csalodas lesz belole.
2020. nov. 13. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!