Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha szeret egy férfi egy nőt, akkor ha a nő még szűz, az lehet probléma a számára?
A férfitól függ. Maga a vonzalom, szerelem nem feltétlenül elég egy jó kapcsolathoz. Van, akit visszatart a szüzesség, hallottam már ilyet, több oka lehet.
- folyamatosan azt nyomják a médiában, fórumokom, hogy úgysem fog az elsővel leállni egy nő a szüzessége elvesztése után, mert élni akar, meg kíváncsi lesz a többi f...ra
- nem akarja elkezdeni tanítgatni, egyszerűen kényelmes / önző / lusta hozzá
- elkezd gondolkodni rajta, hogy a nővel van vmi difi
- tapasztalt, vad nőt akar
stb.
Nálam az a helyzet áll fenn, hogy "van valami gond". Nem akarok részletekbe menni, de volt egy elég durva eset, amikor molesztáltak kislányként és ez elég sokáig meghatározó volt.
Azonban tenni akartam ellene, ezért kerestem pszichológust és most már úgy érzem kész lennék megpróbálni egy kapcsolatot.
Egyetemre járok, igényes vagyok magamra, szeretek sminkelni és öltözni, napi szinten edzek, figyelek az étkezésre. Eddig folyton felszínes fiúk találtak meg, én velük nem kezdtem. A barátaimban és a körülöttem levő fiúkban fel sem merül, hogy én nem voltam még férfivel, mert olyan vagyok mint bármelyik mai lány. Nyilván nem mesélem mindenkinek, hogy mi történt. De az, hogy csinosan próbálok öltözni, sportolok, stb, viszont nincs barátom, pont hogy azt gondolják rólam, hogy vannak fiúk az életemben, de nem veszem komolyan. Kicsit könnyebb volt ez a szerep, mint a problémás lány.
Most ez a férfi más, meg én is magabiztosabb vagyok. Abból a tempóból, ahogy eleinte közeledett felém, arra gondolok, hogy ő is biztos benne, hogy volt már barátom. Azt már megbeszéltük, hogy nekem ez gyors, de azt nem tudja miért. Félek, hogy mit fog gondolni rólam, mert biztos, hogy meg fog lepődni. Bízom benne, hogy nem leszek kevésbé értékes a szemében, ha megtudja.
Szerintem egy intimebb pillanatban mondd el ezt neki. Ha ezért túlságosan problémázik, akkor az szerintem nagyon gáz. Ha bízol benne, akkor mondd el a molesztálásos hátteret is. Ezt meg kell, hogy értse, hogyha minimális empátiára képes.
Én pl megtisztetltetésnek érezném, ha pont engem választana "továbblépére" egy ilyenen átesett lány, aki tetszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!