Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ha szeret egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha szeret egy férfi egy nőt, akkor ha a nő még szűz, az lehet probléma a számára?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy olvastam már itt is, hogy a férfiakat többnyire azért zavarja egy nő szüzessége, mert nem olyan ügyes az ágyban, tanítani kell. Egy éjszakára megértem, hogy ez baj. De egy érzelmi alapon működő kapcsolatban is okozhat ez gondot?
2020. nov. 10. 23:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Bocsi, hogy nőként válaszolok. De tapasztalatom szerint a felvetésed nem egészen helytálló. Elég fiatal és szűz voltam,. mikor a férjemmel megismerkedtünk. Neki már volt előttem két komolyabb és több rövid kapcsolata. Mégsem volt az én tapasztalatlanságomból semmi probléma, sőt. Úgy éreztem ő kifejezetten értékeli ezt. A mai napig jól megvagyunk, pedig ennek már több, mint hét éve.
2020. nov. 10. 23:17
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
ha nagyon fiatal vagy , esetleg több férfiba beletudsz habarodni akkor hiányozni fog 1-2 de max 3 év múlva egy új partner.. sajnos ilyen ez.. ritka nagy emberi szeretet van abban a nőben aki az első férfit nem hagyja el a rózsa szín köd után..
2020. nov. 10. 23:40
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
#2 köszi, ezt most bóknak veszem. #1-es voltam.
2020. nov. 10. 23:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem okoz gondot, ha tényleg vannak érzelmek. :)
2020. nov. 11. 01:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam tuti nyerő lenne egy ilyen nő.
2020. nov. 11. 06:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is inkább attől tartanak a férfiak, amit a kettes ír.

Az én páromnak ez volt a félelme 8 éve, hogy nehogy majd másra vágyjak.

Neki voltak már futó kalandja tiniként, illetve egy 3 éves komolyabb kapcsolata, mielőtt velem összejött.

Valahol jogos a félelem, de a korábbi partnerek sem jelentenek garanciát arra, hogy x év után az egyik fél ne vágyjon újra..

A hűség még mindig döntés kérdése.

Mi is együtt vagyunk azóta is, persze nem mondom, hogy a 8 év alatt 1x sem fordult meg a fejemben, hogy vajon mással milyen lehet.

De ez csak elméleti kérdésként merült fel. Érzelmi és szexuális téren is ki van elégítve minden vágyam, így megbecsülöm, amim van, és nem terveztem, illetve nem is tervezek váltani, azért, hogy "kalandozzak" , vagy "kiéljem magam".

Inkább szerencsésnek érzem magam, amiért elsőre megtaláltam az igazit. :)

2020. nov. 11. 07:27
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
Soha nem zavar, ha szűz egy lány. Akit szeretek, azt szívesen tanítgatom az ágyban.
2020. nov. 11. 07:49
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha valóban szereti akkor nem zavarhatja! Még ha tapasztaltabb nőket szereti akkor sem, de ha mégis akkor nem szereti eléggé!

F

2020. nov. 11. 07:57
 9/15 anonim ***** válasza:
A férfiak inkább örülnek neki, ha a nő szűz. Viszont én azért tartanék egy szűz nőtől, mert ha eddig senki nem volt elég jóképű ahhoz, hogy összejöjjön vele, akkor én sem leszek az.
2020. nov. 11. 08:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavar, de azért megkérdezném, hogy 30 fölött miért szűz még (mivel én 35 vagyok és fiatalabbak nem igazán jönnek számításba).
2020. nov. 11. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!