Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha szeret egy férfi egy nőt, akkor ha a nő még szűz, az lehet probléma a számára?
Szerintem is inkább attől tartanak a férfiak, amit a kettes ír.
Az én páromnak ez volt a félelme 8 éve, hogy nehogy majd másra vágyjak.
Neki voltak már futó kalandja tiniként, illetve egy 3 éves komolyabb kapcsolata, mielőtt velem összejött.
Valahol jogos a félelem, de a korábbi partnerek sem jelentenek garanciát arra, hogy x év után az egyik fél ne vágyjon újra..
A hűség még mindig döntés kérdése.
Mi is együtt vagyunk azóta is, persze nem mondom, hogy a 8 év alatt 1x sem fordult meg a fejemben, hogy vajon mással milyen lehet.
De ez csak elméleti kérdésként merült fel. Érzelmi és szexuális téren is ki van elégítve minden vágyam, így megbecsülöm, amim van, és nem terveztem, illetve nem is tervezek váltani, azért, hogy "kalandozzak" , vagy "kiéljem magam".
Inkább szerencsésnek érzem magam, amiért elsőre megtaláltam az igazit. :)
Ha valóban szereti akkor nem zavarhatja! Még ha tapasztaltabb nőket szereti akkor sem, de ha mégis akkor nem szereti eléggé!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!