Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani párom illata egyáltalán nem vonz.. sőt akárhány fiúval randiztam eddig, egy sem volt megfelelő. A mostani párom, amikor elkezd simogatni, cirógatni, egyszerűen nem hogy jól esik az érintése, hanem csiklandóssá válok. Ez mit jelent?
A csókja is teljesen üres,az ágyban meg sokáig azt hittem én vagyok a hibás, de úgy gondolom nem működik a kémia, nincs meg az a bizonyos plusz.
Szeretkezés közben teljesen más férfiakra gondolok, akit a saját fantáziámban teremtettem meg.
Ez egy betegség, vagy egyszerűen így jelez a szervezet,és az agy, hogy nem ő az igazI?
26 éves vagyok,de nagyon megijeszt a tudat, hogy soha nem voltam még szerelmes senkibe.A nagyszüleim ugyan sok gátlásosságot belém neveltek, mert még a kezét sem foghatom meg előttük..na de azért ha nincsenek ott akkor miért vagyok állandóan stresszes? Mindenen jár a gondolatom amikor vele vagyok, csak azon nem,hogy jajj de jó vele lenni. Vagy is helyesebben van olyan amikor jó vele lenni, a másik héten amikor jön hozzánk, meg azt kívánom bár sose látnám viszont.
Forduljak ehhez pszichológushoz, vagy más orvoshoz?
Gondolod,hogy lehet köze ahhoz, hogy anyám 3 hónaposan intézetbe adott, apámat pedig nem is ismerem, mert nem vállalt engem?
Az anyai nagyszüleim neveltek fel 2 hónapos koromban vettek magukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!