Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem a kolléganőmnek?
Figyelt kérdés
Régóta vagyunk ketten egy irodában, egész jó viszonyban is vagyunk. Sokszor volt, hogy jólesően nyújtóztam egyet, olyankor kilátszik a hasam, aminek soha nem tulajdonított semmi jelentőséget mostanáig. Ugyanis a napokban két alkalommal is, amikor nyújtóztam, a hasamhoz nyúlt és megcsikizte, közben meg gügyögött, hogy "júúj, valakinek kikukucskál a pocija, milyen cukorfalat!" Én csak pirulva mosolyogtam, aztán meg annyiban maradt a dolog. Azt mindenesetre nem tudja, hogy leszbikus vagyok, legalábbis nem hinném. Tudom! Beszéljek vele, de mégis, szerintetek mire számítsak?2019. aug. 1. 14:19
1/7 anonim válasza:
Mekkora beled van? Mennyire unatkozol?
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj, de nagyon ostoba vagyok, nem néztem a kategóriát! Elnézést!
2019. aug. 1. 14:23
3/7 anonim válasza:
Most akkor pasi vagy csaj dicsérte meg a gyomrod?
Gondolom pasi, és nem akarsz tőle semmit, akkor hagyd annyiban, ha konkrétan próbálkozik, akkor beszélj vele, mert lehet akár, az is, hogy csak poénkodott.
4/7 anonim válasza:
3. Bocs, a kérdés végén elsiklottam.
Na, hát ez már nehezebb. Próbálj puhatolózni nála, ha esetleg bejön neked, és csak akkor beszélj vele, ha biztosabb vagy.
5/7 anonim válasza:
Tehát nő vagy. Trotyogtathatok a számmal a pocakodon? 🤣
6/7 anonim válasza:
kutyagumis papuccsal csapkodtam volna meg a pocikádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!