Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belehet képzelni/magamba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belehet képzelni/magamba beszelni hogy tetszem valakinek? Mindenben amit csinál /mond látok valami jelet ami erre utal (szerintem) , de ezek tényleg nagyon apró dolgok. Úgy hogy nem is beszélgetünk lol

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt ilyen pont mostanában, nagyon apró dolgok voltak, amiket félreértettem, és fogalmam se volt róla, hogy ez nála barátság kategória, vagy esetleg így próbál nyitni. Mint kiderült, az utolsó volt, 2 napja összejöttünk, és elméletileg nagyon régóta tetszettem neki és szerelmes.

Szóval hajrá, drukkolok, hogy nálatok is ez legyen!

2020. nov. 9. 21:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Szia ! utolsó, tudsz mondani példákat?
2020. nov. 9. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze, megpróbálok összeszedni párat, amire emlékszem.

Pl nagyon sokszor szoktam negatív megjegyzéseket tenni magamra, és ilyenkor mindig közbeszólt. Pl mondtam, hogy utálom a hajamat, meg utálom, hogy göndör, erre ő mindig mondta, hogy szerinte szép. Meg ezt így külön is leírta messengeren tök random, hogy szerinte tök szép lány vagyok.

Jártam hozzá gitározni, hogy tanítson meg, és ilyenkor mindig megfogta a kezemet és az ujjaimat, hogy jó helyre rakja.

Amikor a kocsiban ülve az egyik kedvenc számom szólt, és elég hülyén énekeltem, aztán el akartam poénkodni azzal, hogy ilyenkor értem, hogy miért vagyok szingli, de ott értetlenkedett, hogy miért, mert ő nem érti.

Mindig odaadta a kabátját, ha látta, hogy fázom, meg megtetszett egy pólója (amiben aludtam), azt is nekem adta.

Voltunk egy helyen, ahol voltak macskák, akiket imádok, és épp cicáztam, ő meg teljesen magától megkérdezte, hogy lefotózhat-e minket.

Elhívott inni kettesben egy rockkocsmába.

Aminek az lett a vége, hogy nálam aludt. És nem volt semmi. Ott voltam a legjobban összezavarodva, mert nem tudtam eldönteni, hogy most még megdugni se akar, vagy épphogy ennél többet szeretne.

Halloween-kor kisminkeltem, és szenvedtünk a szemceruzával, mert túldrámázta, hogy kiszúrom a szemét és meg fog halni. Aztán azt mondta, de legalább mielőtt meghal, valami szépet látottéletében utoljára. Kérdeztem, hogy mire gondol, azt mondta, rám.

Összesen hatszor aludtunk együtt azelőtt, mielőtt összjöttünk volna, és a hatból ötször összebújva, én a mellkasára hajtottam a fejemet, ő meg átölelt és simogatott. Viszont egészen a hetedik alkalomig nem volt semmi, még csók se, sőt, még csak puszi se sehova.

Több apróság is volt még, de most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2020. nov. 9. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj utolsó, de ehhez nagyon világtalannak kell lenni, hogy erre azt mondd, hogy bebeszéled magadnak. Ez tök nyílvánvaló.
2020. nov. 11. 20:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért az első 5 szerintem egyáltalán nem nyilvánvaló. Egyébként meg soha nem volt még kapcsolatom, és soha nem próbálkoztak nálam a fiúk, és nagyon önbizalomhiányom van. Szóval így máris másképp tűnik az egész.
2020. nov. 11. 21:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest elég nyilvánvaló hogy én eletemben 3szor beszéltem a sráccal és egy éve ismerem XDD
2020. nov. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!