Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belehet képzelni/magamba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belehet képzelni/magamba beszelni hogy tetszem valakinek? Mindenben amit csinál /mond látok valami jelet ami erre utal (szerintem) , de ezek tényleg nagyon apró dolgok. Úgy hogy nem is beszélgetünk lol

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 20:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Előfordulhat, hogy csak beképzeled, szegény meg nem is sejti, hogy mit váltott ki belőled, hogy pl. futólag rád nézett, de nem is látott,

mert másutt jártak a gondolatai.

2020. nov. 9. 21:00
 2/16 A kérdező kommentje:
Igaz! Teljes hülyének érzem magam :Ddd
2020. nov. 9. 21:01
 3/16 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors választ
2020. nov. 9. 21:01
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos igen

Velem is megtörtént

Azt hittem tetszem egy pasinak mert átkarolgatott néha, kölcsön adta a kabátját, megölelt elköszönésnél stb

De kiderült hogy ez csak baráti közeledés nála, sajnos nem érdeilődött úgy irántam

Persze lehet hogy nálad nem így lesz, hajrá!

2020. nov. 9. 21:02
 5/16 anonim ***** válasza:
25%

Vonzás törvénye egyébként mindig segít. Ha Te tényleg úgy érzed, akkor lehet, hogy úgy van és tetszel neki!

Kérdezd meg tőle! Mi veszteni valód van? Hívd félre személyesen vagy írd meg neki! Egy próbát megér! És ha tényleg tetszel neki? Akkor meg nyertél!😊

Sok sikert!💖💝

Hány éves vagy?

2020. nov. 9. 21:03
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem én is csak magamba beszélem az egeszet, de olyan nehez errol leszokni !!! :(
2020. nov. 9. 21:03
 7/16 A kérdező kommentje:
Koszi kedves vagy :) 20 vagyok
2020. nov. 9. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:
21%

Ijesztő pszichopata viselkedésnek hangzik, szegény pasik. Nagyon alacsony önbizalmad lehet ha elhiteted ezeket magaddal. A pasi verzióban a legtöbb ilyen szatír.

Szedd össze magad és/vagy menj pszichológushoz. Egyébként emberismerettel lehet maximum csak ezeket a dolgokat megmondani és ahhoz jelek nem is nagyon kellenek.

2020. nov. 9. 21:09
 9/16 A kérdező kommentje:
Undorító vagy utolsó előtti
2020. nov. 9. 21:15
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Ilyesmit elég sokan csinálnak az érző lények és ettől még nem lesznek pszichopaták. :D
2020. nov. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!