Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha érzem hogy szeret a párom és sokat törődik velem, miért beszélget más lányokkal titokban?
Attól is függ, hogy kivel, miről és milyen gyakran beszélget.
Ha pl. tizenéves ismeretségről van szó és havonta vagy párhavonta váltanak pár mondatot, az még nem a világ vége szerintem, na persze csak ha nem titkolja.. Arról nem írsz, mennyire vagy féltékeny alapból, lehet nincs semmi a háttérben, csak azért nem mondja el, mert úgyis tudja, hogy túlreagálnád a semmit.
Én megbeszélném vele nyíltan, az a legtisztább. Úgyis látni fogod a reakcióján, hogy mennyire őszinte vagy mennyire lepődik meg. A lényeg, hogy nem támadni kell, hanem akár úgy megközelíteni, hogy "Ó, ennek a nőnek a nevével már többször találkoztam, mit lehet róla tudni, esetleg gyyerekkori barát?" Hidd el, ha nincs vaj a füle mögött, díjazni fogja az ilyesfajta érdeklődést.
28N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!