Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el ezt az embert?

Figyelt kérdés

Már 6 hónapja “együtt vagyunk” a férfival. Eddig nem voltam nála, mindig ő jött hozzám. Tegnap mégis áthívott, nagyon szép rendezett lakása volt. Nem találtam semmi gyanúsat. Egyszer csak megtörtént aminek meg kell. Mentem ki a nappaliba, mert megkért, hogy hozzam neki oda a laptopot, mutat valamit. Megláttam a nappali sarkában, egy képet róla és a PÁRJÁRÓL. Teljesen összetörtem. Bevallott mindent. Csak sírni tudtam és egyszerűen nem kaptam levegőt. Hazavitt de egy szót sem váltottunk. Ma felhívott, hogy engem szeret, elhagyja a párját. Csak várjam meg. Nem tud egyből szakítani vele, közös lakás, közös autó. Elkezdtem kiabálni vele, hogy egy féreg, el ne merje hagyni miattam azt a lányt mert nekem így már soha többet nem kell. Miért tette ezt? Kihasznált. Hogy lehetnék túl rajta?

24L / 32F

2020. nov. 9. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól csináltad, ne higyj neki. Ha annyira szeretne már rég elmondta volna és lépéseket is tett volna, ehelyett most hogy lebukott akar csak ezen állítólag változtatni. Mondjuk a barátnője csak jól járna, ha szakítanának... valszeg ha belemennél ebbe gyártaná a hülye kifogásokat, meghúzna még néhányszor, aztán mikor végleg megunnád vége lenne. Egy ilyen szemét hazug emberben nem lehet megbízni. Átvert téged is meg a nőjét is, ne beszélj vele többet.
2020. nov. 9. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen férgek vannak, hihetetlen.

Ezt az embert nem lesz nehéz elfelejteni. Csak gondolj bele mit művelt a párjával, veled is megtenné pár év után.

Igazából ahol tényleg baj lesz, hogy a következő pasiban nem fogsz már feltétel nélkül bízni. Mindig ott lesz, hogy mi van, ha neki is van valakija. Remélem ezen hamar túllépsz, mert nem érdemli meg.

2020. nov. 9. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Napi női rinya. Mi az hogy hogyan felejtsd el? Épp eszű nő egy pillanat alatt eltudná felejteni, aztán keresgélne tovább a többezres rajongótáborából.
2020. nov. 9. 13:09
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as! Nem minden nőnek van rajongótábora. Másik meg, mit kezdenél egy rajongóval, mikor nem a rajongó kell hanem csak az az egy ember akit szeretsz? Gondolhatod, hogy nem jöttem, volna össze vele ha tudom, hogy foglalt. Utálom ha hülyének néznek, de a szívem mégis megszakad.
2020. nov. 9. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Szóval még mindig szereted ezek után? Akkor sok évbe is beletelhet míg elfelejted, mert az olyan tulajdonságaid fejlesztése, mint az önbecsülés, ön és emberismeret sok időbe beletelik.
2020. nov. 9. 13:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy visszamennék hozzá, mert akkor tényleg nem becsülném önmagamat. A szerelmet nem lehet hamar “semmissé” tenni. Ezért tettem fel a kérdést, hogy tippeket adjatok esetleg, hogyan tegyem ki teljesen az életemből.
2020. nov. 9. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem olyan egyszerű elfelejteni,még akkor se ha egy szemétláda az illető.Az nem úgy megy,hogy hopp, én most ezt a pasit ezután gyülölni fogom mert átvert. Az érzéseket nem lehet irányitani.
2020. nov. 9. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
38%
Ezért nem kell idősebb pasikkal kezdeni. Csak a baj van velük
2020. nov. 9. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Az nem tűnt fel, hogy 6 hónapig nem enged be az intimszférájába?
2020. nov. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!