Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el ezt a két fontos embert egy személyben?
bocsánat ezért , de nem bírom magamban tartani:
OSTOBA VAGY !
figyu ! a történet biztosan nem ad teljes képet és én csak a leírtak alapján hoztam ítéletet.
a srác gyakorlatilag csak dugni akar veled semmi mást valószínűleg már a megismerkedésetek pillanatától fogva ez volt a célja, amit évek alatt szépen felépített.
ezt nem akarod belátni és még most is egy veszett ügy után loholsz.
nem vagy hajlandó belátni , hogy ebből nem lesz soha , soha , soha a büdös életben más csak egy pár jó numera a srácnak neked meg életfogytig sírógörcs.
"Lock , Step and Gone"
Gipszben voltál, amikor volt egy fiú, akinek kevéske önbizalmat adott a sors. Remek alkalom volt számára, hogy összejöjjön egy lánnyal, aki kapva kapott mindenki után, aki magányában meglátogatta, törődött vele. Aztán telt az idő, és a fúcska megtalálta a tökeit, kinyílt a világ, rájött, hogy húúúú, hát megy ez nekem! Tudok én csajozni! Onnantól kezdve te, kedves kérdező csak egy guminő vagy számára, akit előkaphat a szekrény mélyéből, ha épp nincs senkije.
Sajnálom, az élet már csak ilyen kegyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!