Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit akarhat a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat a csaj?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel talalkoztunk/zunk néha munka miatt. Az első perctől kezdve bejövünk egymásnak. Legalábbis azt hittem... bókol, kedveskedik, megérint, zavarban van, tágak a pupillái ha rá néz, érdeklődik, szivecskéz, stb.

De nem válaszol azonnal az üzeneteimre, azt is mondta barátja van, de nincs egy közös képük se. Én neg tesze- tosza vagyok, aztán nem merek rákérdezni...

Miféle szeszélyes fordulatokkal átszőtt női csalafintaság ez

2020. nov. 9. 08:49
 1/5 anonim válasza:
100%
Szia szerintem tetszel neki, csak nem mer lépni,mert írtad barátja van. Az is lehet Hogy elfoglalt, várj egy kicsit vele
2020. nov. 9. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a barát zónában lévő rajongó.

Kitalálom, a munkában valami miatt szüksége van rád, valami előnnyel jár neki, ha jóban vagytok.

Ha mégsem ez a fenti, akkor csak jól jössz az unalmas percekben, jól esik neki a figyelmed, mikor a pasija éppen magasról tesz rá, de többre ne számíts

(fiatal puhapötsként nekem is volt egy ilyen csaj az életemben, majd egy évig tepertem utána, mert a pasija mekkora bunkó, tirpák paraszt, velem meg lehet könyvekről, kultúráról, etc beszéletni, míg a pasast csak a fradi-ute érdekli. hosszú szori röviden, a végén hozzáment a pasashoz, és szült neki egy gyereket)

2020. nov. 9. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Kell neki a környezet visszajelzése. Önbizalom erősítő.

Ennyi.

2020. nov. 9. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél életképtelen, kérdezd már meg
2020. nov. 9. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
A leírás alapján, az, hogy kedveskedik, nem jelent semmit, szerintem szimplán szimpatikus vagy neki, de ettől még nem akar tőled semmit. Nem hiába mondta, hogy van barátja, tehát ne startolj rá, az meg mit számít, hogy nincs kint közös képük, nem mindenki pakol fel mindent a netre. Az üzenetedre se egyből válaszol, szóval egyértelmű, hogy semmit se akar tőled, csak te kombinálod túl.
2020. nov. 9. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!