Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem?
Figyelt kérdés
Bejelölt egy csaj facebookon, abban a városban lakik, ahol én.
Írt h bocsi h csak úgy bejelölt stb.
Tegnap egyik képemet lájkolta, visszaírtam neki ma, visszaírt. Utána ahhoz a képhez odakommentel h ohh nagyon jó kép.
Akar ő valamit? Nem értem az embereket...
2012. okt. 19. 20:42
1/10 anonim válasza:
szerintem akar, barátságot minimum, neked tetszik a csaj?
2/10 anonim válasza:
ebbe mi olyan bonyoluultt????????????????
bejössz a csajnak!! és ha neked is bejön akk lépj te is, mert nem fog rád örökké várni hogy rájöjj végre mivan..
3/10 A kérdező kommentje:
háát nem rossz, bár nekem pl az orrpiercinge nem tetszik. Köldökön még jó is, de orron nem tetszik.
2012. okt. 19. 20:46
4/10 A kérdező kommentje:
majd ha lesz kedvem lehet összehozok egy talit.
Amúgy köszi a válaszokat!
2012. okt. 19. 20:47
5/10 anonim válasza:
Lehet csak barátkozik, de az is lehetséges, hogy akar valamit. Bejelölt azután chatelt veled? Ha bejelöl és nem csinál semmit akkor nem biztos, hoy akar valamit tőled.
6/10 A kérdező kommentje:
igen írkál, és már rátért csajokkal hogy állok.Fogalmam nincs h akar-e valamit vagy sem, de engem nem zavar. Ha úgy akarom úgyis lekopik...
2012. okt. 19. 21:11
7/10 anonim válasza:
ez durva, ilyen velünk lányokkal is szokott történni :D
8/10 anonim válasza:
lol, ez a csaj téged akar :D
Ha nem tetszik az orrpircingje, akkor randi/tali-feltételként mondd neki, azaz, ha ezzel jön az orrába, te mész is el :D
9/10 anonim válasza:
a piercinget mond h nem csíped, de tuti h rád kattant!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!