Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leghosszabb idő, amit a párotok nélkül
töltöttetek és miért?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, amikor együtt maradtatok, szóval nem "szünetetletek" vagy ilyesmi, csak a másiknak pl. üzleti útra kellett utaznia vagy ilyesmi.
Ezidő alatt milyen gyakran beszéltetek telefonon? Nagyon kivoltatok nélküle, vagy úgy éreztétek, jót tesz a kapcsolatotoknak egy kis külön töltött idő?
2020. nov. 7. 21:40
1/10 anonim válasza:
Mióta együtt élünk, azóta egyszer volt három nap. Rokonokhoz ment, tehát beszéltünk, de nem túl sűrűn.
2020. nov. 7. 21:50
2/10 anonim válasza:
4 hónap. A világ másik felére költöztünk, ő előbb ment, mert 3 hónapos tréning és próbaidő volt, azt ki akartuk várni. Minden nap beszéltünk kb. 1 órát. Nem voltam ki, mert hosszú tervezgetés és várakozás után végre célba értünk, mindketten izgatottak voltunk az új, közös élet miatt. Rengeteget mesélt, képeket, videókat küldött. Nagyon gyorsan eltelt az idő.
2020. nov. 7. 21:58
3/10 anonim válasza:
Távkapcsolatban éltünk, akkor 3 hónap.
2020. nov. 7. 22:13
4/10 anonim válasza:
3 hónap, most a karantén miatt
2020. nov. 7. 22:41
5/10 anonim válasza:
6 hét. Először ő utazott el egy hónapra családot látogatni többezer kilométerre, aztán mire visszaért volna én mentem el, pont így jött ki a lépés. Párnaponta beszéltünk egy kicsit üzenetben, küldtünk egymásnak képeket, de a nagy beszámolóval megvártuk a személyes találkozót. Egyikünk sem egy tapadós típus, a személyiségünkből fakadóan jól bírjuk az ilyesmit.
2020. nov. 7. 22:43
6/10 anonim válasza:
6 és fél hónap, munka miatt.
Minden nap chateltünk, beszéltünk.
Nagyon hiányzott.
2020. nov. 8. 01:37
7/10 anonim válasza:
Huu ugylàtom eddig én viszem a pàlmàt.
Most tapossuk a 10.hónapot.
Elég hosszú sztori, nem írnám le, de nem így terveztük.
3 hónap volt terv... Munka, egyetem miatt, külön orszàgban. Aztán jött a korona, az apja halála aki egy 3.orszàgban él, a cége becsődölt... Sok szarsàg.
Haaaat nem egyszerű a helyzet.
Minden nap irunk, de nem beszélünk mindennap.
Ha isten is úgy akarja hamarosan talàlkozhatunk.
2020. nov. 8. 03:23
8/10 anonim válasza:
5 nap max.
2020. nov. 8. 07:35
9/10 anonim válasza:
6 hét. Erasmussal mentem ki Portugáliába. Nem bánom, mert fantasztikus volt. Sok csodás helyen jártam, rengeteg tapasztalatot szereztem.
2020. nov. 8. 07:42
10/10 anonim válasza:
Mostanában tavasszal 2 hónap, mert kórházban volt, pár percekre még be lehetett hozzá menni eleinte de aztán a korlátozás miatt már csak heti egyszer lehetett csomagot átadni, szennyeseit átadta én meg tiszta ruhát és kaját vittem neki, de csak kordonon lehetett átadni a pakkot. Telefonon sokat beszéltünk. 13 éve vagyunk együtt, házasok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!