Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig vársz egy ellenkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vársz egy ellenkező neműre? (Nem a randi helyszínén!)

Figyelt kérdés

Ha valaki nagyon érdekel, de valahogy nem jöttök össze, mikor nyitsz más felé? Sztori is érdekel. Ha sokáig vártál és végül összejött, megérte?

Légyszi a nemeteket is írjátok le! Kor is jöhet.

2020. nov. 7. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Általában pár hét vagy 1-2 hónap a maximum.

Már rég rájöttem a saját káromon hogy egy nőnek sosem szabad udvarolni évekig. Egy sem érdemli meg akármilyen jó is legyen. Ezt csak úgy érdemes ha egyszerre több "vasat" is tart az ebmber a tűzben. Tehát az nő aki több hónapig is kéreti magát >2 hónap azt már csak olyan talonban szabad tartani.

2020. nov. 13. 11:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát utolso rád se várnék 1percet se te sem érsz annyit sőt egyik férfi társad sem...
2020. nov. 13. 15:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Pont emiatt a talonban tartós dolog miatt nehéz megbízni. Ilyenkor miért nem lehet lezárni és tovább lépni?

Kérdésre válaszolva: én is amondó vagyok, hogy 1-2 hónap alatt el lehet dönteni, mit akarunk egymástól. Ennél tovább húzni, időpocsékolás.

2020. nov. 13. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

#11-es voltam..

22 évesen ÉVEKIG udavaroltam egy csajnak. Az összes talit lemondta az utolsó pillanatban mindig. Pedig nagyon tisztességesen és udaviasan csináltam. Illetve rajtam kívül rengetek pasit csak hitegetett meg kihasznált még később.

Egyszer mikor meg ránéztem facebookon látom hogy összejött egy pasival aki csak úgy betoppant a munkahelyére alig pár nap alatt.

Egy életre megtanultam hogy SOHASEM EGY NŐ SEM ÉRDEMEL EKKORA FIGYELMET ÉS KEVESSÉGET! Legyen az akármennyire is cuki vagy szuper.

Ja és üzenem a fentebb lévő csajoknak itt hogy ha a hal a nő és a horgász a pasi akkor kérlek hal révén ne próbáljátok már megmagyarázni hogy hogyan kell horgászni. Amit hisztek és gondoltok a horgászatról az messzemenően különbözik a valós realitástól.

2020. nov. 13. 15:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Hat 14es te sem érdemelsz egy csepp figyelmet sem. Remélem az ilyenek egyedül maradnak....
2020. nov. 13. 15:40
 16/17 anonim ***** válasza:

14-es voltam.

És azon kívül hogy ezt leírtad nekem meg is tudod inkokolni hogy miért? Vagy csak agyatlanul szidni jöttél a másikat?

2020. nov. 13. 15:44
 17/17 anonim ***** válasza:

8-as válaszoló vagyok.

Lehet, hogy meglepő, de járok emberek közé. Fiatal vagyok, egyetemista, koncertre is szoktam járni mikor lehet. Csak ez nem erről szól, érezni nem az agyunkkal érzünk, és nem is tudunk dönteni róla, hogy hogyan akarunk érezni, ez itt a probléma. De mint mondtam, nem arról a helyzetről beszélek, amikor egy olyan emberre vár valaki, akit alig ismer, nem történt még közöttük semmi, stb. mert úgy valóban nem lesz szerelmes az ember és nem fog várni, az én helyzetem kicsit más.

A 11-es/14-essel pedig az a probléma, hogy pontosan így mennek tönkre az emberek lelkileg, ne utáljátok, mégha nem is szimpatikus, amit ír (nekem sem az). Az a lány, aki neki fájdalmat okozott, pont olyan volt, mint amilyenné ő s vált ennek hatására. Sajnos ez gyakran előfordul, pont ilyen módon lesznek áldozatokból bántalmazók is sok esetben. Nem ez a megfelelő reakció a csalódásra, de sajnos ő már elkönyvelte, hogy mindenki ilyen és ha engedi, hogy bántsák, akkor bántani is fogják, ha pedig nem kezd el kötődni érzelmileg, akkor biztonságban van, úgyhogy inkább nem kockáztat...

2020. nov. 17. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!