Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig vársz egy ellenkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vársz egy ellenkező neműre? (Nem a randi helyszínén!)

Figyelt kérdés

Ha valaki nagyon érdekel, de valahogy nem jöttök össze, mikor nyitsz más felé? Sztori is érdekel. Ha sokáig vártál és végül összejött, megérte?

Légyszi a nemeteket is írjátok le! Kor is jöhet.

2020. nov. 7. 14:15
A kérdező szavazást indított:
Max.pár hét
Néhány hónap
Akár évekig is
Más, lent kifejtem
34 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen szituaciofuggo. En addig varnek, amig magatol elmulik az erdeklodes, akkor nyitnek mas fele, ha azt erzem, hogy talaltam mast, aki jobban erdekel.
2020. nov. 7. 14:16
 2/17 anonim ***** válasza:
26%

Évekig, de mellette van más.

40 - KAN

2020. nov. 7. 14:25
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
1 hónap maximum. Azt is csak úgy, ha vannak randik, addigra már tudni kéne mit akar. Ha ennyi idő alatt nem megy, akkor nem foglalkozom vele soha többet.
2020. nov. 7. 14:32
 4/17 anonim ***** válasza:
62%

Én most már annyira vágyom egy komoly, tartós kapcsolatra, hogy nem állok le sokáig várni a bizonytalanra, elegem van a hasonló játékokból. Amúgy régebben volt, hogy egy pasi ilyen módon több hétig szórakozott velem, akkor ábrándultam ki belőle, mikor egy buliban végre közelebb tudtunk volna kerülni egymáshoz, de ő rám sem hederített.

A másik meg az, hogy eddig én mindig szerettem arra várni, hogy a másik majd megváltozik, és amit én problémának látok, arról ő is ugyanúgy fog vélekedni előbb-utóbb, de sajnos hiába, ebből kicsit több, mint 1 év a rekordom.

25/N

2020. nov. 7. 14:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszerűen nem jön össze, hiába érdekelt, lépek tovább, nagyon hamar. Nem ez az egy ember van a világon.
2020. nov. 7. 14:51
 6/17 anonim ***** válasza:
28%

Úgy fél év lehetett mire leesett neki, hogy nekem bejön. Utána sem lépet csak mosolygott mint a vadalma, várta hátha majd én lépek, nem akartam én felszedni, ezért nem léptem. Én pedig belefáradtam és feladtam. Jelenleg is csak néz, esze ágában sincs közeledni hozzám.

Nem tudom mi értelme, de a szemében a vágyat nagyon látom.

N

2020. nov. 7. 14:58
 7/17 anonim ***** válasza:
61%
Semeddig
2020. nov. 7. 16:59
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
Évek óta, hiába próbáltam máshoz közeledni, nem ment, nem éreztem semmit. Sajnos hiába nem ez az egy ember van a világon, ahogy fentebb írta valaki, olyan, mint ő nincs mégegy. Persze itt nem is csak plátói, távolról nézős várakozásról van szó, inkább egy majdnem kapcsolatról.
2020. nov. 7. 21:48
 9/17 A kérdező kommentje:

1! Egyetértek, de mi van, ha nem jön olyan, aki jobban érdekelne?🤷

8! Ezt teljesen átérzem.

A szavazáson meglepődtem, nem gondoltam, hogy ilyen sokáig várnának évekig.

Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat, de jöhetnek még.

2020. nov. 7. 22:23
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
Az var evekig, aki egyaltalan nem jar emberek koze. Itt meg akad par fura szerzet. Normalis felnott ember nem fut olyan utan, aki le sem szarja. Ne varj senkire.
2020. nov. 8. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!