Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetnék túl rajta és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék túl rajta és találhatnám meg magamba a békét ?

Figyelt kérdés
18 éves voltam amikor megismertem az első szerelmem,aki kicsit messze lakott tőlem,nagyon szerettük egymást.Nehezen tudtunk találkozni mert tiltva voltunk egymástól,mert a szülei úgy gondolták hogy csak összetörném az amúgy is nagyon érzékeny lányuk szívét.Fél év után a lány szakított velem.Nekem ott lehetett volna lehetőségem szerelmem bizonyítani,de a legjobb barátom akkor kapta meg a jogsiját és bandázni akart,így a barátokat választottam.Talán másképpen alakultak volna a dolgok,ha a lányt választom.Azóta már felnőttünk,és felnőtt fejjel jöttem rá hogy akkor őt kellett volna választanom,mert ezzel valahol cserben hagytam vagyis úgy érzem.Volt azóta sok barátnőm,de hiányzik ő és szeretném végleg elfelejteni,de nem megy.
2020. nov. 6. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Ez a hajó valszeg elment. De ha szingli, esetleg ráírhatsz, egy próbát megér.
2020. nov. 6. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom magányos vagy, és nagyon ráérsz, ha a kamaszkori szerelmed foglalkoztat. Nem hagytad cserben, ő döntött úgy, hogy elhagy, nem volt tulajdonképpen választásod, és ezek szerint nem is szeretted annyira. Felesleges egy modern kori Rómeó és Júlia történetet vízionálnod, vagy lovagregényt, ahol te lehettél volna a megmentő.
2020. nov. 6. 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!