Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem a fontos vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem a fontos vagy az hogy csak jól elvagy vele?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, akibe szerelmes voltam sokáig, majd megszereztem magamnak és kiderült, hogy tök rideg a csaj, egyáltalán nem adott szeretetet, törődést és meg is halt a kapcsolatunk. Tehát leszűrtem hogy a szerelem sem minden!

Utána találkoztam egy lánnyal, akivel hihetetlen szexuális vonzalmat éltünk meg, és annyira tudott szeretni, bújós volt, ölelgetős, pont az előző lány ellentéte. Viszont belé meg nem vagyok szerelmes, ezért nem akarok vele összejönni. Pedig ő tökéletes lenne, de valahogy mégsem.

2020. nov. 5. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Van olyan opció is, hogy mindketten szeretitek egymást. Ilyet keress!
2020. nov. 5. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Keress tovább drágaságom
2020. nov. 5. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Manapság már megalkudnak az emberek. Döntsd el neked melyik a fontos, aztán az alapján válaszd őt vagy keress tovább. Valóban az az ideális, ha kölcsönösen szeretitek egymást, de ilyet nehéz találni, elvétve akad egy-egy igazi kapcsolat, az összes többi érdek, megalkuvás, beletörődés csupán.
2020. nov. 5. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak a megszerzés izgalma miatt éreztél mást az előző lány iránt? A mostanit meg nem kell "levadászni", ezért nem olyan izgalmas?

Viszont ha belegondolsz, az előzőbe úgy voltál "szerelmes", hogy nem is ismerted igazán. Aztán mikor összejöttetek, megismerted és kipukkadt a lufi, kiábrándultál belőle. Lehet, hogy csak ezt az ismeretlen, távoli csodálatot, ("crush"-t) téveszted össze a szerelemmel. A másik lány szerethetőnek tűnik.

2020. nov. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!