Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelemben szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemben szerintetek mennyire fontos a magasság a külső stb?

Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván kell külső vonzalom, anélkül nekem biztos nem menne.
2020. márc. 21. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Ó, ez nem ilyen egyszerű.

Tisztázzuk? Saját döntésed, kibe leszel szerelmes? Ha igen, akkor fontos. Nyilván a külalakilag vonzóbb személyt fogod választani. Ha nem saját döntés, akkor nem fontos, ugye.

2020. márc. 21. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez mindenképpen tudatos döntés, sokan csak a felelősség alóli kibúvóként használják ezt az ilyen "nem választhatjuk meg kibe szeretünk bele" dumát, hogy így igazolják a pocsék választásukat, hogy már megint egy sittes bűnöző vagy egy sminkektől roskadozó múmia lett a választott.

2020. márc. 21. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:

kettes vagyok

Köszi, kedves hármas.

2020. márc. 21. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:

# 3

Már hogy a brébe lenne tudatos döntés? :)

Amit írsz az valid, de ez nagyon bonyolult kérdés amire nincs egzakt válasz.

HA tudatosan el tudnád dönteni, kibe szeress bele, akkor csak boldog kapcsolatok lennének, nem lenne senki boldogtalan, és csak kölcsönös szerelem létezne.. De ugye ez nagyon nem így van sajnos. Hálából pl nem fogunk szerelembe esni. Ehhez több dolgok kell, és bizony egy ilyen része a vonzalom(kémia).

Máskülönben tök jó barátok lehettek, akivel jókat beszélgetsz, és kedvelheted, mint embert nagyon is, de közben bottal se nyúlnál hozzá..

Aztán az embereknek általában vannak szerethető, meg nem szerethető tulajdonságaik is..

Van egy mondás, és én inkább ezzel értek nagyon egyet:

"Abban, hogy kibe leszünk szerelmesek, nem döntés kérdése. Az hogy kit szeretünk egy életen át- az mindig döntés kérdése." Valahogy így van ez.

2020. márc. 21. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként én kb 2x éreztem életemben szerelmet, - nem voltak számomra megfelelőek akikre építeni lehet, vagy nem láttam úgy, hogy működne. Mindkettőről lebeszéltem magam.. -Utóbbiban ugyanis dönthetek, ott hagyhatom, vagy vállalhatom, de az érzés kialakulásáról nem tudok dönteni.
2020. márc. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!