Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Innen már tudnék építkezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Innen már tudnék építkezni?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkodtam, és arra jöttem rá hogy nagy %-ban hibás vagyok benne hogy egyedül vagyok 30-on túl is. Sok pofára esésem volt, nem is hittem utána hogy érdekelhet még nő az életben illetve sokáig nyalogattam a sebeim, és gyötört a depresszió, és a múltban élés. Be kell ismernem hogy nem tettem meg mindent azért hogy legyen valakim. Nem jártam el úgy közösségbe ahogy ehhez szükséges lett volna például. Most hogy újra minden szórakozóhely bezárt egyenlőre nem tudok eljárni ismerkedni. Most hogy felismertem a hibát lehetséges hogy másképp tudjam ezt alakítani? Lehet még esélyem párt találni ha elkezdek másképp cselekedni mint eddig és normálisan állni ehhez? Szeretnék így tenni csak nem tudom elhinni hogy sikerülhetne esetleg. Van valaki köztetek aki hasonlóan rájött arra hogy önsorsrontó és sikerült helyre tennie a dolgokat és megtalálni amit keresett az életében?
2020. nov. 4. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs ilyen ember akkor sincs más esélyed. Vagy ez vagy a biztos magány.

Ha megteszel mindent, de nem sikerül még mindig nyugodtabban feküdhetsz le mint így.

2020. nov. 4. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Volt már komoly kapcsolatod?
2020. nov. 4. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokan jártak ezen az úton. Nekem 34 évesen lett elöször barátnőm. Vicces, de én is 30 fölött jöttem rá, hogy nagyon nem jó felé haladok és változtatnom kell. Nem tagadom, nagyon nehéz volt, de megtettem.

Az első lépés, hogy belátod: Te vagy a helyzeted oka. Nem a nők, nem az a csaj aki gimiben megbántott, nem az a liba aki kikosarazott, stb, hanem te és csakis te.

Innentől meg a tudatos önfejlesztés, tanulás, gyakorlás.

Egyébként amikor ezt eléred, átszakad a gát, nyakadba hullanak majd a lehetőségek.

2020. nov. 4. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Amit előző írt: tudatos, mindennapi változtatás. Az ilyen otthonlétek arra jók, hogy átgondolja az ember: min szeretne változtatni, ha ismét lehet menni bárhova.

A sok "lúzerpasis" "sose lesz barátnőm" típusú kérdéseknél hiába írnak bármit az illetőknek, a kifogás mindenre megvan. Lakás elhagyása: "nem szeretné", "sportolj" "nem az én világom", "kérj segítséget pszichológustól", "neeem, rajtam ők se tudnának segíteni, nem tartom őket valami nagyra", stb... Némelyik még azt is közli, hogy nem szeretne megváltozni, változni. Keresnek illetőket, akikkel egy véleményt képviselve mondogathatják: "nah hát igen, tesa, ez a helyzet, nekünk nem lehet, nem jut, bezzeg mások, de rossz is ez" stb.

Te beláttad hogy változtatni kell (a fentebb leírtakkal nem arra akartam célozni hogy esetleg te is ilyen lennél mint akikről írtam), hanem arra, hogy ők nem látják be, nem hajlandóak belátni.

2020. nov. 5. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!