Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szenvedni szerelemtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szenvedni szerelemtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Sokat gondolkodtam azon feltegyem-e a kérdést mert voltaképpen eléggé szégyellem magam.

A helyzet az hogy házasságban élek,-tisztelem és becsülöm a párom, jól működnek a dolgok a férjemmel érzelmileg is és az ágyban is. Azonban azt érzem ez már nem ugyanaz és ennek talán azaz oka, hogy megismertem valakit. Nem tudom hogy fellángolás-e vagy szerelmes lettem, de szenvedek az érzéstől. Egész nap erre a férfira gondolok és vágyakozom rá annyira hogy lássam de elkerülöm mert szándékosan nem akarok összefutni vele, mert nem akarok olyant tenni amit később megbánnék.

Olyanok válaszát várnám akik voltak hasonló cipőben, mit csináltak stb?

26/L

2020. nov. 3. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Túl hamar férjhez mentél!
2020. nov. 3. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden klappol veletek a pároddal, szeretitek egymást akkor csak fellángolás, annyi a teendő, hogy kerülöd az illetőt, minden kontaktot kiiktatsz, ahol kapcsolatba léphetsz vele. Majd idővel elmúlik az érzés nyugi.
2020. nov. 3. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Én ugyan nem voltam férjnél, viszont velem is megtörtént ez. Nagyon jól megvoltunk a párommal, tényleg, álompasi volt számomra, minden passzolt. Aztán felbukkant egy férfi az életmben. Próbáltam kerülni, mindent elkövettem, de folyamatosan úgyis rá gondoltam. Végül 1 év után otthagytam a párom, aki már nem tett boldoggá. Azóta kapcsolatban vagyok ezzel a férfival és boldogabb vagyok, mimt valaha.
2020. nov. 3. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit látsz abban a férfiban, ami a házasságodból hiányzik. Legyél őszinte magaddal és ha megvan a válasz, akkor fogod tudni eldönteni, hogy tudsz-e a későbbiekben boldog lenni a jelenlegi kapcsolatodban vagy sem.
2020. nov. 7. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!