Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretné a párom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretné a párom hogy HTB legyek?

Figyelt kérdés

Igaz, én panaszkodtam sokat és a jelenlegi munkám nem épp kedvenc, de attól még csinálom és nem otthon ülni akarok hanem csak egy másik helyet ami kicsit jobb.

De ő meg azóta ezzel van meghúzatva,hogy milyen jo lesz hazajön majd mindig ebédelni meg minden kipihenten várom majd itthon.

Mi miatt akarja annyira ezt?

Anyagilag elég jól keres de azért nem egy milliárdos vállalkozó.

2020. nov. 2. 19:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
Azért szeretne, mert ki lesz szolgálva és tőle fogsz függeni. Ne tedd.
2020. nov. 2. 19:18
 12/29 A kérdező kommentje:

Jelenleg is ki van szolgálva, plusz mellette dolgozom is.

Egy egy szarabb munkanap után úgy vagyok vele igaza van minek stresszelem magam. De azért dolgozni is szeretek csak a jelenlegi helyemen a kolleganökkel nem jövök ki...és ez az amúgy szeretett munkámat megmérgezi.

2020. nov. 2. 19:22
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

"ezzel van meghúzatva,hogy milyen jo lesz hazajön majd mindig ebédelni"

Ehhez nem kell aznap délben otthon lenned. Azt tudja?

2020. nov. 2. 19:34
 14/29 anonim ***** válasza:
69%
En orulnek ha a felesegem a gyerekekre vigyazna meg a haztartast vinne ha eleg penzem lenne hogy kettonket is siman eltartsam, rengeteg munka van a haztartassal a legtobb szarul is van vezetve, konkretan most nem 8 oraztok 2en hanem mind2en 10 oraztok (mar ha rendesen van fozve takaritva stb). Nem vagyok szexista forditva is siman benne lennek, otthoni munkat vegeznek 4 oraban mondjuk, pedig en vagyok a ferfi. Egyszeruen annak nem latom ertelmet hogy feleslegesen szivassuk magunkat mert nem bizunk a kapcsolatunkban (mi lesz majd ha elhagy, fuggsz a masiktol stb.)
2020. nov. 2. 19:53
 15/29 A kérdező kommentje:
De velem ebédelni alapesetben nem tud.
2020. nov. 2. 19:55
 16/29 anonim ***** válasza:
34%
Isten ments . Én de örülnék ha a feleségem elmenne melózni.
2020. nov. 2. 20:01
 17/29 A kérdező kommentje:
14 Gyerek nincs csak ketten vagyunk ,én 10 órát vagyok távol ő munkától függően 9-10-11 ,mikor hogy.
2020. nov. 2. 20:01
 18/29 A kérdező kommentje:
16 Miért érzed így? Anyagilag okoz gondot?
2020. nov. 2. 20:04
 19/29 anonim ***** válasza:
Te hogyan érzed? Az számít csak.
2020. nov. 2. 20:13
 20/29 A kérdező kommentje:

Én irtam az elobb :

Egy egy szarabb munkanap után úgy vagyok vele igaza van minek stresszelem magam. De azért dolgozni is szeretek csak a jelenlegi helyemen a kolleganökkel nem jövök ki...

Nemtudom mi lenne a helyes. Anyagilag az én fizetésem nélkül is kijönnénk. Meg ugye ha otthon lennék mindig főznék ,így huzosabb napokon pl mirelit fasirt van vagy bundás kenyér vacsorára. Nem mindig van “rendes” kaja.

2020. nov. 2. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!