Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretné a párom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretné a párom hogy HTB legyek?

Figyelt kérdés

Igaz, én panaszkodtam sokat és a jelenlegi munkám nem épp kedvenc, de attól még csinálom és nem otthon ülni akarok hanem csak egy másik helyet ami kicsit jobb.

De ő meg azóta ezzel van meghúzatva,hogy milyen jo lesz hazajön majd mindig ebédelni meg minden kipihenten várom majd itthon.

Mi miatt akarja annyira ezt?

Anyagilag elég jól keres de azért nem egy milliárdos vállalkozó.

2020. nov. 2. 19:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%

Én biztosan nem hoznám magam ilyen kiszolgáltatott helyzetbe. 3 gyermekünk van és így is 8 órába dolgozok.

Ha meg összevesztek mi lesz? Se pénz se tapasztalat se önéletrajz...

2020. nov. 2. 19:07
 2/29 anonim ***** válasza:
74%
Mi az a HTB?
2020. nov. 2. 19:07
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Háztartásbeli, nem dolgozik csak otthon van.
2020. nov. 2. 19:08
 4/29 anonim ***** válasza:
98%
Mert akkor gondoskodhatsz róla elölről-hátulról, ráadásul ezt számon is kérheti, mert ki leszel szolgáltatva neki. Ezek szerint elég jól áll, hogy megtehesse, és megérné neki.
2020. nov. 2. 19:09
 5/29 A kérdező kommentje:

Házasok vagyunk, minden közös.

Az önéletrajzommal sincs gond , két szakmám és egy felsőfokú végzettségem van.Ezekkel nincs gond csak mégis miért akarja annyira.

HTB = háztartásbeli

2020. nov. 2. 19:09
 6/29 anonim ***** válasza:
97%
Hát a pasinak biztosan megéri 😄 otthon nem kell semmit csinálni... A nő nem fáradt a szexhez stb..
2020. nov. 2. 19:10
 7/29 A kérdező kommentje:

Igazából a munkája miatt eddig is rám hárultak az itthoni dolgok. 10 óra munka mellett sok az itthoni az igaz, de ha csak ennyi dolgom lenne az meg kevés.

Nem akarok olyannak tűnni akinek semmi se jó.

2020. nov. 2. 19:11
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

És mit írsz az önéletrajzodba hogy tapasztalat 0.

5 évig otthon ültem? Pár év kiesés egy jó szakmába öngyilkosság.

2020. nov. 2. 19:11
 9/29 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Nem gyereket akar?
2020. nov. 2. 19:13
 10/29 A kérdező kommentje:

Eddig is volt az önéletrajzomban időszak amikor nem találtam munkát, van ez így az élet nem habos torta,előfordul.Ennek ellenére most a szakmámban dolgozok.

30 leszek ő idősebb, gyereket nem tervezünk.

2020. nov. 2. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!