Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miert ilyen furcsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert ilyen furcsa?

Figyelt kérdés
Adott egy 1 eves tavkapcsolat egy lannyal, akit nagyon szeretek. Anniyit tudni kell, hogy neki a multja azert finoman szolva sem tiszta, mert mar regota ismerem az internetrol egy csoportnak koszonhetoen, ahol mindenfele ribinek volt beallitva, meg kepek keringtek rola(meztelen) stb. De en magat a szemelyiseget megkedveltem, mert jofej, kedves, szorgalmas lanyak tunt. En kezdemenyeztem az egesz kapcsolatot es vegul alakulgatott is, de nagyjabol 4 honap utan volt eloszor furcsa es akkor hazugsagokon kaptam. Pl hogy aztmondta nekem, hogy otthon van, kozben meg kiderult hogy a barataival volt, ahol fiuk is voltak persze es en ekkor elkezdtem meg nyomozgatni utana es kiderult hogy egy masik sraccal is kavargatott a hatam mogott ebbol a csoportbol ahonnan ot megismertem, sosem talalkoztak meg ilyenek, csak ugy kiontotte neki a szivet mindig meg, ugy beszelt vele mint akitol akar valamit. En ekkor valasztas ele allitottam es o engem valasztott. A masik sracot letiltotta stb. Jobb idoszakok jottek, talalkoztunk tobbszor is stb. Ugy latszott, hogy szeret. De aztan en akarhanyszor a szex temat felmertem hozni, akkor o ideges lett meg terelte a temat eloben is, neten is. Folyamatosan azt allitotta, hogy meg szűz stb. Es hogy fel az elso alkalomtol(20eves) stb. Na most amit meg tudni kell az az, hogy o meg suliba jar en mar dolgozom. De o konkretan amig iskolaban van soha nem ir nekem, egy szot sem, hiaba irok neki, fel sem lep egesznap messengerre az iskolaban, szunetekben sem meg semmi. Persze az elso busszal megy haza mindig elmondasa szerint. Es ez nagyjabol ugytunik hogy igaz is, hiszen en csak reggeles muszakban dolgozom szoval en mar otthon vagyok, mire o hazaer. De vajon miert nem ir sohasem iskolaban? Ha tole kerdezem, akkor mindig mond valami kifogast, hogy pl. Nem akar pofatlan lenni, hogy a baratnoi elott telefonozik meg. Tanult dolgozatra szunetekben vagy valami ilyesmit mindig mond. Ami meg szinten furcsa, hogy en mondtam neki egy ilyet, hogy sok a furcsasag, rairok az exere, csak igy kivancsisagbol mondtam neki, nem terveztem tenyleg rairni(hozzateszem az exevel osztalytarsak), de erre o egybol hogy azzal tonkreteszrm az eletet es hogyha en rairok akkor o ongyilkos lesz, persze ez egybol furcsa lett es innentol mar tenyleg komolyan gondolkoztan rajt, hogy esetleg irok az exenek, de felek mivel ongyilkossaggal fenyegetozik es azt nem szeretnem. Na most amikor talalkozunk, akkor o mindig egy visszafogott, aranyos lanynak tunik, de egyre jobban kezdem aggodni, hogy ez csak egy allarc amit nekem mutat. En nagyon szeretem ot, de felek, hogy atver es esetleg megcsal, vagy van valakije. Es egy ev utan meg mindig ott tartunk, hogy a szex neki meg mindig olyan tema amirol nem szivesen beszel, nem akarja, vsgy aztmondja hogy majd egyszer stb. Fura sokszor nagyon. Aki esetleg ertette, amit irtam es van barmi hozzafuzni valoja, az legyen szives, ossza meg velem. 22/F
2020. nov. 1. 18:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Simán defektes a csaj és amúgy szerintem nem érdekled annyira.
2020. nov. 1. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!