Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy marad valaki vénkisasszon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy marad valaki vénkisasszon?

Figyelt kérdés

23 eves vagyok, meg sose volt baratom.

Voltak akik udvaroltak de egyik se tetszett.

Eddig tulajdonkeppen nem zavart de most hogy diplomáztam es elkezdtem dolgozni ugy erzem beleszakadok a mokuskerekbe.

Orokbefogadtam egy kiscicat es a nővérem megjegyezte, hogy en vagyok a bolond macskas no. Kedvesen, de ez rádöbbentett, hogy tenyleg egyedul vagyok. Lany barataim vannak kizarolag, mind evek ota kapcsolatban.

Csak iden volt ket eljegyzes. Latom, hogy boldogok alig varjak hogy lassak a parjukat, gyereket terveznek meg kozos jovot, en meg buszke vagyok ra, hogy a szakmamban dolgozhatok es el tudom latni a cicát.

Tarskeresore nem szeretnek feliratkozni mert eddig nem voltam ketsegbeesett, most meg mar igen szoval eleg bena lenne

2020. nov. 1. 10:09
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként nem furcsa, hogy 23 évesen, modell külsővel még soha sem volt szerelmes? Se fellángolás, sem az, hogy tetszett neki valaki?

Érdekes az is, hogy "Voltak akik udvaroltak de egyik se tetszett", majd "A külső sose érdekelt, magasabb kéne legyen nálam... de ennyi".

Itt én most elvesztem. Én vagyok értelmetlen, vagy a kérdező handabandázik?

2020. nov. 1. 20:50
 32/43 A kérdező kommentje:

elmagyarázom utolsó:

Gimiben halálra stresszeltem magam az érettségin, mindig ilyen görcsösen akartam teljesíteni és mindenből tökéletesre, mellette sportoltam és ez lekötött. Ja és ott csúnya voltam.

Egyetemre kitisztult a bőröm(kozmetikus) és megtanultam ápolni a hajam, az alkatomnak megfelelően öltözni! ekkor 19-20 voltam.

Elhívtak órákról találkozni de egyszerűen csak havert látok bennük, nem a külsejük miatt hanem mert komolyanvehetetlenek, nincs vonzalom ezt értem alatta. Egy ember volt, akire azt mondnám tetszett de konkrétan első randin kiderült, hogy ő nem akar családot, nekem meg ez időpazarlás lenne.

amúgy ennyit erről a kérdésről, reggel rossz kedvem volt, most már nem érdekel:D köszi

2020. nov. 1. 20:58
 33/43 anonim ***** válasza:
28%

"Elhívtak órákról találkozni de egyszerűen csak havert látok bennük, nem a külsejük miatt hanem mert komolyanvehetetlenek, nincs vonzalom ezt értem alatta. Egy ember volt, akire azt mondnám tetszett de konkrétan első randin kiderült, hogy ő nem akar családot, nekem meg ez időpazarlás lenne."

Ezért IS, kéne neked 30-40 éves FÉRFI.

2020. nov. 1. 21:17
 34/43 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező! Végigolvastam a hozzászólásaidat és nem csodálom hogy egyedül vagy... Nekem az írásod abszolút nem vagy szimpatikus... Megértem hogy miért kíméli a sors a férfiakat tőled...
2020. nov. 3. 08:37
 35/43 anonim ***** válasza:
59%
*alapján
2020. nov. 3. 08:38
 36/43 anonim ***** válasza:
33%
Hogy a kérdésre is válaszoljak, úgy marad vénkisasszony valaki ha azt csinálja amit Te... Nem azt nézi hogy ki milyen ember hanem hogy 10/10-es legyen és pénzes... Az olyannak meg nem fogsz kelleni kapcsolatra hidd el...
2020. nov. 3. 08:41
 37/43 anonim ***** válasza:
18%

ki milyen ember hanem hogy 10/10-es legyen és pénzes

Szinte minden nő ilyen az a baj, amelyik értelmes és lejjebb adja, annak lesz családja. De sok nem adja lejjebb (tudok a környezetembern vagy 10 ilyen embert, jogásznő, tanárnő, pszichológus, stb) és már 40 körül járnak, de évek óta senki. És most már nem is nagyon lesz. Persze most már sírdogálnak. Felkészülnek a cicasimogatós évekre.

2020. nov. 3. 12:15
 38/43 anonim ***** válasza:
56%
Aszongya komolyanvehetetlenek... Diplomás létedre nem sokat tanulmányoztad a nyelvtant úgy tűnik... Tipikus korunk nője vagy... Beképzelt, feltételezem hogy még flegma is azokkal a pasikkal akik merészelnek nálad próbálkozni, mellette butácska is... Megfordítom az egészet férfi szemszögből nézve: téged kéne annyira vonzó nőnek tartania bármelyik pasinak is!? Már ezzel a beképzeltségeddel rontod úgy 80%-ban az első benyomást ha face tó face vagy valakivel az biztos... Szóval nem a próbálkozókkal van a baj én nagyon azt látom hanem veled... Csak a te hiányosságaidat rávetíted a másikra... Ezért is írtam hogy mellé butácska is vagy... Dolgozz csak magadon inkább ahelyett hogy istent játszanál
2020. nov. 3. 12:55
 39/43 anonim ***** válasza:
57%
23 éves, de flegma és beképzelt, 10 év és ha nem változik akkor nagyon hamar 30 as vénlány lesz és már nem fog kelleni senkinek
2020. nov. 3. 13:01
 40/43 A kérdező kommentje:
De irigyek vagytok 😂😂
2020. nov. 3. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!