Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy marad valaki vénkisasszon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy marad valaki vénkisasszon?

Figyelt kérdés

23 eves vagyok, meg sose volt baratom.

Voltak akik udvaroltak de egyik se tetszett.

Eddig tulajdonkeppen nem zavart de most hogy diplomáztam es elkezdtem dolgozni ugy erzem beleszakadok a mokuskerekbe.

Orokbefogadtam egy kiscicat es a nővérem megjegyezte, hogy en vagyok a bolond macskas no. Kedvesen, de ez rádöbbentett, hogy tenyleg egyedul vagyok. Lany barataim vannak kizarolag, mind evek ota kapcsolatban.

Csak iden volt ket eljegyzes. Latom, hogy boldogok alig varjak hogy lassak a parjukat, gyereket terveznek meg kozos jovot, en meg buszke vagyok ra, hogy a szakmamban dolgozhatok es el tudom latni a cicát.

Tarskeresore nem szeretnek feliratkozni mert eddig nem voltam ketsegbeesett, most meg mar igen szoval eleg bena lenne

2020. nov. 1. 10:09
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
64%

"sok ilyet ismerek, hogy 35 felett is semmire nem vitte, mezei diploma, annó nagyon szép volt, de ennyi évesen már fele annyira sem, mint régen."

esetleg annó sem volt olyan szép...

Gimis osztálytársnő eldöntötte, hogy ő modell lesz. Akkor sem volt extra klasszis, egy vagyont áldozott különböző iskolákra, amiket celebek, styliste-ok tartottak.

Most 40, továbbra is a megtakarított pénze megy fotózásokra, bár már elismeri, hogy csak hobbiból (értsd, elmegy műterembe, a fotós lő róla sok tucat képet, otthagy smink-fodrász-fotós több mint egy 100ast).

jelenleg ingatlanosként dologzik, egyedül él. marha nagy karrier. kérdező is mond bármit, hogy őt hívták modellkedni, hogy ő mekkora király, de a valóságon nem szépít, úton van a macskás öregasszony élet felé, és ezt csak maga választotta

2020. nov. 1. 14:00
 22/43 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező készülj fel arra, hogy a veled egykorúak hamarosan babás és családi képeket töltenek fel.
2020. nov. 1. 14:10
 23/43 anonim ***** válasza:
64%

szerintem senki nem fenygetőzik.

a kérdező az egyetlen akinek topmodel létére még sosem jött be a kapcsolatosdi. én elvagyok köszönöm, ő az aki itt nyafog. mi csak leírjuk, hogy milyen sors vár rá

2020. nov. 1. 14:33
 24/43 anonim ***** válasza:
61%
Akinek ÉN nem vagyok elég jó, annak irreálisak az elvárásai, macskás nő lesz belőle. :D
2020. nov. 1. 14:37
 25/43 Noren1989 ***** válasza:
73%
Amúgy azt figyeltétek, hogy egy normàlis, fiatal nő hasznàlja-e a vénkisasszon kifejezést? Plusz mintha magunk maradtunk volna, vàlaszolók...
2020. nov. 1. 14:41
 26/43 anonim ***** válasza:
81%

Talán kicsit jobban lehúztuk a kérdezőt, mint kellett volna. 23 éves, még pont időben van, hogy megváltozzon.

De ha továbbra is úgy fog gondolkodni ahogy eddig, tényleg vénkisasszony lesz belőle.

Ha valakinek egy sem jó a másik nemből, akkor ott nem az összes többivel van gond.

Vannak egyébként gazdag, okos, diplomás, stb fiatal férfiak is. Valahogy eddig nem figyeltek fel a kérdezőre. Valószínűleg ezután sem fognak. Ideje lenne helyretennie magában a világhoz és a férfiakhoz való viszonyát.

2020. nov. 1. 20:28
 27/43 anonim ***** válasza:
74%

A jelenség lett lehúzva.

A kérdező magára veheti és tanulhat belőle, vagy magára veheti és megsértődhet, vagy elengedni a füle mellett mert itt mindenki rosszindulatú irígy kötsög.

Át kell értékelni a párkeresési stratégiádat, szélesíteni a jelöltek körét, kor, státusz, távolság és egyéb szempontok alapján és a passzív mód helyett aktívra váltani.

Azok a pasik, akik neked megfelelnek valószínűleg olyanok, akikre a céltudatos lányok ráhajtanak.

Szóval vagy beszállsz a versenybe, vagy beéred olyan férfival, akinek kell csajoznia, ha kapcsolatot akar.

2020. nov. 1. 20:37
 28/43 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk szerintem aki nő és jól néz ki, az könnyen elkel a tinderen.
2020. nov. 1. 20:40
 29/43 A kérdező kommentje:

Nem veszem magamra.

inkább csak nyitottabb leszek msotantól.

2020. nov. 1. 20:45
 30/43 anonim ***** válasza:
61%
A kiscsaj mégsem teljesen reménytelen:)
2020. nov. 1. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!