Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az exem csak szexet akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem csak szexet akar?

Figyelt kérdés
12 évig voltunk együtt a párommal, ő szakított velem fél éve. Állítása szerint nem érezte úgy, hogy velem akarja leélni az életét. Kb. 3 hónappal utána elkezdtünk újra beszélni, aminek én természetesen örültem, mert nagyon hiányzott, illetve úgy voltam vele, hogy másnem barátként is nagyon örülnék neki, mert a legjobb barátom is volt egyben. Találkoztunk is, és egyszer ennek szex lett a vége, amiből én naivan azt gondoltam, hogy újra együtt vagyunk, vagyis haladunk valami olyan felé, ő meg közölte, hogy ne éljem bele magam semmibe, és egyből el is húzott utána. Ezt követően megbeszéltük, hogy ez nem volt jó ötlet, ennek ellenére ismét akart kezdeményezni, de én megmondtam neki, hogy nem leszek kizárólagosan a dugipajtása... Én tényleg őszintén szeretem őt, és nagyon fáj, hogy komolyan így bánna velem, miközben tudja ő is, hogy mennyire szeretem. Másrészről az is bennem van, hogy ha belemennék ezekbe (nyilván én is szeretném...), akkor hátha benne is felélednének a régi érzelmek, vagy ez ismét naiv gondolat?... Más, aki volt már ilyen helyzetben, ott mi sült ki belőle?
2020. okt. 31. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak szexet akar, ez rutinból megy közöttetek, kár tovább gondolni. Ha eltelt fél év, ráadásul megmondta, hogy többet nem akar, akkor feleslegesen reménykedsz. A saját épp eszed, és a jövőd érdekében ne akarj barátkozni sem vele, ameddig még vissza akarod csinálni. Nekem erre 1 felesleges évem ráment, akkor lett vége, amikor talált mást.
2020. okt. 31. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem fognak feléledni benne a régi érzések.

Viszont cserébe benned éveken át megmarad a reménykedés, hogy pár havonta szexeltek, hátha lesz valami más is, és nem fogsz tudni soha továbblépni.

2020. okt. 31. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsd meg vele a kapcsolatot, ha ezt így folytatod nem lesz kapcsolatod csak az exről ábrándozol. Csak dugni akart.
2020. okt. 31. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"ő meg közölte, hogy ne éljem bele magam semmibe, és egyből el is húzott utána"

Akkor szerinted?

2020. okt. 31. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!