Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Végleg kiégtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végleg kiégtem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni, hogy ez normális-e bennem, illetve ha igen, akkor hogy törődjek bele?

Még csak a húszas évek közepén járok, de már úgy érzem magam, mintha dupla ennyi lennék legalább, már ami a lelkesedésemet illeti az ellenkező nem iránt, és ez nagyon zavar.

Tini koromban még sokszor előfordult, hogy volt 1-1 plátói szerelmem, akiért nagyon odáig voltam, ez lehetett híresség, tanárom, stb. Meg az utcán vagy strandon is felfigyeltem férfiakra, előfordult szemezés is, amitől utána egy napig jó kedvem volt.

Aztán utána volt valós kapcsolatom is férfiakkal, akiket szerettem, meg úgy érzem, szerelmes voltam. Igaz, kellett, hogy idősebbek legyenek nálam, korombeli nem tudott vonzani. Utána érdekes módon kialakult egy kapcsolatom egy csak pár évvel idősebb férfival, akit szintén nagyon megszerettem, de neki annyira nem kellettem, így hát vége lett.

Ez volt kb. 2 éve, azóta teljes sikertelenség. Egy rövid kapcsolatom volt, aki kezdetben még tetszett is, de annyira kiábrándultam belőle a férfiasság teljes hiánya miatt, hogy szakítottam.

Utcán rég nem nézek meg senkit, nem kelti fel senki a figyelmem. Interneten nézelődök néha, de találkozónál sosincs semmi plusz. Irigylem az ismerőseimet, akik képesek belehabarodni valakibe akár interneten keresztül is, vagy akár csak mutatnak bármi lelkesedést.

Úgy érzem, kiégtem, és így már esélyem sincs arra, hogy legyen valaha kapcsolatom, amiben jól érzem magam. A rövid kapcsolatomban benne maradhattam volna, de nem akartam hitegetni szegény pasit úgy, hogy nem érzek semmit, meg így én nemi életre is képtelen vagyok, mégis csak nőből vagyok.

Mit lehet ilyenkor tenni? Aki átment esetleg ilyenen, azok válasza érdekelne főként.

2020. okt. 31. 05:49
 1/5 anonim ***** válasza:
27%

Gimnazista koromban folyamatosan szerelmes voltam. Egyik úgy tudott elmúlni, hogy "átestem" másba. (Siker kevés ért.)

Aztán semmi. Nagyon sokáig, 38 éves koromig. 20 évig nem voltam szerelmes senkibe! De most, mint az ágyú! Siker most sem fog érni, mégis örülök, hogy megtörtént.

2020. okt. 31. 06:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Biztató, de azért köszi 😀
2020. okt. 31. 07:40
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Interneten abszolút nem lehet ismerkedni. Még kevesebb az esélye mint élőben... Pedig úgy sincs semmi lehetőség.
2020. okt. 31. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

"mégis csak nőből vagyok"

Ezzel ideologizálod meg a hihetetlenül magas mércedet. Ez választás kérdése, te irányítod az életed, te döntesz:

-Továbbra is egyedül maradsz, mert te nőből vagy, ezért életed végéig Ryan Goslingot keresed.

-Vagy teszel azért, hogy legyen párod.

Tudod, minket nem zavar, ha neked továbbra sem tetszik meg senki sem. Lehet, hogy jobb is így.

2020. okt. 31. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Kérdés, mit lehetne tenni., hogy legyen párom, akibe szerelmes is vagyok. Nekem anélkül nem megy, erre már rájöttem tapasztalatból.

Amúgy könnyű lenne a világ, ha egy csettintésre vonzódnánk ahhoz, akihez csak akarnánk.

2020. okt. 31. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!