Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki élete végéig szerelmes valakibe?

Figyelt kérdés
Van egy személy, akit egyszerűen nem tudok kiverni a fejemből. Ne kérdezzétek, miért nem, egyszerűen én sem tudom az okát. Hiába voltam már azóta párkapcsolatban többször is, hiába próbálok felejteni, nem múlik az érzés iránta. Ennek már több, mint 2 éve. Eléggé rányomja a pecsétjét az egész életemre, senki más nem érdekel úgy igazán. 0-24-ben ő jár a fejemben, vele fekszek és vele kelek. Rettegek, hogy ez az érzés nem fog elmúlni soha és életem végéig szenvedni fogok. Érdemes lenne felkeresnem egy szakembert vagy mit tegyek? Nő vagyok és férfiról van szó.

2020. okt. 30. 00:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

2evrol beszelsz nem 20rol.

Jezusom xd

2020. okt. 30. 06:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor találkoztatok legutóbb? Gondolom nemrég ha annyira nagyon felerősödött most az érzés? Mi az akadály köztetek? Messze lakik vagy nagy korkülönbség? Mennyik vagytok?
2020. okt. 30. 07:05
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igen. Nekem sosem volt még párkapcsolatom, de az életemben volt 1-2 fontos személy, akit tudtam volna szeretni, és még most is emlékszem rájuk szeretettel. (38F)
2020. okt. 30. 07:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ha továbbra is tartod vele a kapcsolatot, sőt szexeltek, akkor miért csodálkozol? Így nem csoda, hogy nem tudod túl tenni magad rajta.

Végülis attól, hogy másfél évig így éreztél, még nem jelenti azt, hogy örökké tartani fog.. Vannak emberek, akiknek kell pár év, hogy teljesen felépüljenek a szakításból.

Viszont te ha így csinálsz, akkor elképzelhető, hogy beteljesül a félelmed, és még sokáig szenvedni fogsz.

Akárhogyan is, de ha megszakítod vele a kapcsolatot, akkor szerintem hamarabb túl leszel rajta..

2020. okt. 30. 07:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi törte meg a másfél éves csendet? Hogy alakult úgy hogy újra beszélni kezdtetek?
2020. okt. 30. 10:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlna, ha nem ragaszkodnál egy fejedben létező képhez. Te nem is akarod elengedni, ő meg kiszanálja.
2020. okt. 30. 11:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
kihasználja* (bocs, auto correct)
2020. okt. 30. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm nem tudja kiheverni a volt férjét, ennek 24 éve...
2020. okt. 31. 09:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen
2020. okt. 31. 22:16
 20/20 anonim ***** válasza:
18, ez mit jelent ? 24 éve hiányzik neki vagy gyűlöli ?
2020. dec. 20. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!