Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha kirugatott a kolléganőm akibe szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy kolleganombe aki férjnél van. Udvaroltam néki a munkahelyemen. O sírva panaszkodott a főnöknek hogy reszketett a félelemtől miattam. A főnök meg azonnali hatállyal kirugatott. Most nincs se barátnőm se az a munkahelyem. Teljesen kétségbe vagyok esve. Hogy rugathatott ki ha én szerelmes vagyok belé. Azt hittem O az igazi baratom és elárult.2020. okt. 29. 17:12
11/22 anonim válasza:
Ez gyors volt, 1,5 óra alatt nem semmi!
13/22 anonim válasza:
A zaklatókat kirúgják.
A kamutémákat meg kinevetik.
14/22 anonim válasza:
Úristen... Teljesen jogos volt amit a nő tett. A kérdésed olvasva rögtön rájöttem hogy már korábban is kiírtad ezt hogy szerelmes vagy belé.. Illetve arra is rájöttem hogy pszichopata vagy. Jó hogy ez így történt. A magad fajta sajnos sokszor gondol egyet és akár kárt is tesz ilyen helyzetben a nőben.... Maradj csak bent a pszichiátrián. Elég bolond szaladgál köztünk így is...
16/22 A kérdező kommentje:
Ebben a történetben én vagyok a pozitív szereplő. Engem rúgták ki a szerelem miatt.
2020. okt. 30. 03:56
17/22 anonim válasza:
"Közbe kiderül T hogy paranoid Vagyok és azóta pszihiaterhez járok. Két hétre bevittek a pszihiatriara."
Biztos engedik, hogy GYIK-rá írkàlj. Vagy már ki is engedtek😂
Az orvosi segítséget fogadd el, keress másik munkát majd (!) ha rendben vagy.
18/22 anonim válasza:
"Ebben a történetben én vagyok a pozitív szereplő. Engem rúgták ki a szerelem miatt."
Ja, ilyen gy 'rendes, jófiú".
19/22 anonim válasza:
"Biztos engedik, hogy GYIK-rá írkàlj. Vagy már ki is engedtek😂"
Ha nem zártosztályon van, akkor simán írkálhat. Még lehet, internet is van. AHol én voltam nyáron kórházban (nem pszichiátrián :D), ott volt wifi az egész kórházban.
20/22 anonim válasza:
Mikor tanuljuk már meg, hogy nem "uvdarolgatunk" munkahelyen olyanoknak, akik nem mutatnak rá hajlandóságot. Egy nőnek, aki fizikailag védtelenebb, a legkínosabb és a legborzalmasabb dolog, ha egy kolléga zaklatja, mert ha nem megy a HR-re, akkor nap mint nap találkoznia kell vele, az meg nyomatja a zaklatást a "nem" ellenére is, vagy nem akarja látni, hogy a nő kellemetlenül érzi magát. És sokan nem is merik elküldeni a halál f...ra, mint egy idegent, mert sokszor még ők húzzák a rövidebbet, hogy miért ilyen ellenségesek a kedves kollégával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!