Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kergetni a nagy szerelmet vagy nincs ilyen?
Figyelt kérdés
Számomra az az álom házasság, ahol a férjemmel sokszor osszebujhatok, puszilgat, megcsokol, megdicser. Természetesen ez fordítva is. Szívesen szeretkeznek akár mindennap is. Létezik ilyen férfi? Érdemes elhagynom a férjem aki ennek a szöges ellentéte, hátha boldog lehetek mással?2020. okt. 28. 21:20
1/10 anonim válasza:
Kevés az infó.
- Korod?
- Lóvé?
- Gyerek?
- Külsőd?
- ...
3/10 anonim válasza:
Nem érdemes kergetni, de ettől függetlenül létezik ilyen, csak nagyon keveseknek adatik meg, és ők sem azért részesülnek benne mert keresték volna, hanem szimplán szerencséjük volt és spontán rájuk talált a szerelem.
4/10 A kérdező kommentje:
Fiatal, mások szerint szép nő egy gyerekkel. Nem vagyok gazdag.
2020. okt. 28. 21:37
5/10 anonim válasza:
Nagyon jó dolog, ha ezek megvannak a házasságban még hosszú idő után is, de nem feltétlen ettől jó egy kapcsolat. Ezek nélkül is lehet a férjed nagyon jó férj, a házasságod nagyon jó házasság.
6/10 A kérdező kommentje:
Tudom utolsó. De nekem ezek hiányoznak és fontosak. Már szóvá tettem itthon, de nincs változás. Ezért álmodozok mostanában egy elképzelt férfiról aki ilyen lenne.
2020. okt. 28. 21:44
7/10 anonim válasza:
Miért szültél neki gyereket, ha nem érzed magad jól vele?
8/10 anonim válasza:
Miért mentél hozzá akkor? Ezt a kérdést kicsit előbb kellett volna feltenned. Azt nem tudom, hogy érdemes-e kergetni. Én kergetek, mert imádok szerelmes lenni. De amit te keresel, az nem feltétlenül szerelem kérdése, inkább embertípusé. Vannak bújósabbak, akiknek mondjuk az érintés a szeretet nyelve. Ilyet minden bizonnyal találhatsz, kezdhetted volna rögtön ilyennel is.
9/10 anonim válasza:
Az is lehet, találsz ilyet, de csak pár hónapig tart a tűz, aztán ugyanez lesz. Hisz gondolom, valamiért csak a férjed választottad.
Vagy egy jóval bújósabb érzékeny művészlélekre lelsz, aki szenvedélyes az ágyban és a csillagokat is ledumálja, csak épp nem számíthatsz rá. Elég sok ilyen típusú férfi van - kérdés neked az elég férfias és te elég erős lennél-e hozzá, hogy egyedül neveld a gyereket.
10/10 anonim válasza:
Mi a francnak szültél neki? Gyanítom előtte is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!