Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van annál kínzóbb dolog, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van annál kínzóbb dolog, hogy nem szeretnek viszont?

Figyelt kérdés
Én belehalok minden egyes alkalommal...
2020. okt. 27. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Mély a seb, ezért csak így tudják fertőtleníteni.
2020. okt. 28. 00:54
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Igen. Az sokkal kínzóbb, ha viszontszeretnek, de már késő, mindketten családosak vagytok, gyerekek is vannak és nem lehet az egészből semmi. Mondjuk egész fiatalságodban hiába vársz a viszonzott szerelemre, nem jön össze, mert vagy téged szeretnek és nem tudod viszonozni vagy fordítva és ha belemész is egy ilyenbe, boldog nem leszel igazán sose, és aztán mondjuk 40 évesen megtalálod, de már késő, nem lehettek együtt sose.

Na ez az egyik legfájóbb dolog az életben.

Temettem már sajnos nem kevésszer és ez felér egy gyásszal.

De van olyanfajta gyász, aminél nincs borzalmasabb és kínzóbb, amikor valaki túl fiatalon megy el, főleg ha öngyilkosság vagy gyilkosság...Na annál kínzóbb nincs semmi a családtagoknak.

2020. okt. 28. 03:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Engem még sosem szerettek viszont.
2020. okt. 28. 04:15
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Balázs? 😅

2020. okt. 28. 08:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Van, de az biztos, hogy nagyon szörnyű olyan után vágyódni akinek te nem kellesz.
2020. okt. 28. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!