Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után aludtatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után aludtatok a párotoknál?Mióta jártatok?

Figyelt kérdés
Mikor volt az első éjszaka amikor a barátotokkal/barátnőtökkel együtt aludtatok?Milyen volt az este?Milyen volt az első együtt ébredés?

2020. okt. 27. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

3 hét után. A fél éjszakát végigröhögtük. Közelebb kerültünk egymáshoz, mint addig bármikor (nem a szex miatt, az első szexen ekkor már túl voltunk). Az ébredésre nem emlékszem, de jó volt mellette felkelni.

15 éve volt ... azóta is együtt vagyunk.

2020. okt. 27. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi kb 1 hónap után.

Nagyon jó volt.Mondjuk kicsit kicsi volt az ágya de még az sem okozott problémát.Mi is rengeteget röhögtünk meg beszélgettünk.

Az ébredés nem volt olyan jó és meghitt mert rohannunk kellett dolgozni.:D

2020. okt. 27. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Első randi után együtt aludtunk. Azóta is együtt alszunk, minden egyes nap :)

Már évekkel ezelőtt volt, azóta családunk van :)

2020. okt. 27. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Másfél hónapja jártunk.

Elég macerás alvó vagyok így nem volt túl jó az alvás és fáradtan ébredtem. Ma már ez a helyzet sokkal jobb. :)

2020. okt. 27. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi még ismerkedtünk, barátkoztunk, mondjuk már egy ideje, amikor nála aludtam egy program miatt (ekkor még másik városban laktam). Együtt töltöttük azt a hétvégét, elkísért arra a programra, amire szerettem volna menni, együtt vacsoráztunk, majd átbeszélgettünk az egész éjszakát. Másnap reggel mesét néztünk, lustálkodtunk, és megtörtént az első csók, és azóta együtt vagyunk. :)
2020. okt. 27. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Még nem jártunk amikor úgy alakult, hogy egy szobában aludtunk sőt, egy ágyban. Nem történt köztünk semmi, csak így volt költséghatékonyabb a szállás. Így később mikor ténylegesen összejöttünk már nem volt fura.
2020. okt. 27. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Első alkalommal. Ő volt az első ilyen. 2 éve együtt.

Jó volt az egész este és a reggel is, én egy kicsit zavarban voltam.

N

2020. okt. 27. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb 2 hétre rá hogy összejöttünk, másfél éve vagyunk együtt
2020. okt. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!